EMBA - Online Program Resumé:

UBIS 'online EMBA program er baseret på aktuelle pædagogiske tendenser i forbindelse med virkelige verden spørgsmål og giver dig 24 timers adgang til kurser fra dit hjem eller kontor via internettet; fremme fleksibilitet og tilgængelighed til både professorer og klassekammerater via chatrum og trådede diskussioner for alle kursets emner. Programmet er udviklet til at imødekomme efterspørgslen fra arbejdsmarkedet ved at hjælpe til at fremme karrieren for vores kandidater, og bidrage til faglig viden og kompetence i alle aspekter af erhvervslivet.

EMBA Program resultater:

Den UBIS EMBA program giver de studerende mulighed for at få en anvendt merkantile uddannelser inden for et dynamisk, multikulturel læringsmiljø. Programmet ikke blot forbedrer beslutningsprocessen kapaciteter studerende ved at give en funktionel forretningsgrundlag, det øger også deres analytiske, kommunikation og teknologiske færdigheder. En EMBA fra UBIS giver dig de nødvendige færdigheder til at tage på midten til senior ledelse og ledende stillinger i virksomhedernes verden. Vores kandidater vil have tillid til at forfølge en karriere i magtpositioner i den private sektor, i den offentlige forvaltning, internationale organisationer eller ikke-statslige organisationer.

Program struktur:

For at modtage en Executive Master i Business Administration Online (EMBA), skal de studerende tjene 48 semester kredit timer, der er lig med 16 kurser, herunder en afhandling, over 15 måneder for fuld tid undersøgelser. Undersøgelser omfatter Foreløbige kurser (30 kredit timer), plus Graduate Kurser (48 kredit timer).

Profil af nogle af vores Professor:

Tidligere GD på Pommery, LVMH Schweiz; Tidligere vicepræsident - Mellemøsten & Afrika på PepsiCola International; Grundlægger og Managing Partner hos O ​​plc; Tidligere chef for WWF News Service / Communications Manager, WWF International.

Dokumenter nødvendige for at anvende (KLIK HER):

1) Udfyld en ansøgning (inkluderer support dokumenter nedenfor)

2) Indsend din officielle certificeret universitet udskrift (endelig karakterudskrift og kurser) og en kopi af din officielle universitet eksamensbevis. Dette omfatter officielle udskrifter for alle universiteter deltog.

3) En kopi af dit CV / Genoptag og / eller arbejde certifikat beskriver dine faglige resultater

4) TOEFL eller andre officielle engelske placering eksamensresultater (Hvis din tidligere skolegang ikke har været i engelsk eller Ikke-engelsksprogede). Har alle resultater indsendt til vores kontor direkte fra test agentur.

5) Betal en ikke refunderes CHF100 ansøgning ekspeditionsgebyr

Bemærk: Kopier af ansøgning og støtte dokumenter kan sendes via e-mail til: admissions@ubis-geneva.ch, efterfulgt af originaler med posten.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Dette kursus er Online
Start Date
Feb 2020
Duration
15 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
1,740 CHF
per kursus
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date