Læs den officielle beskrivelse

ADGANGSKRAV

 • En æresbevisning grad i beslægtet emne eller UK niveau 6 diplom eller en tilsvarende oversøisk kvalifikation
 • Ældre elever (over 21) med ledelseserfaring (eleverne skal tjekke hos leveringscentret om denne erfaring inden de registreres for programmet)
 • Lærer skal være 18 år eller ældre ved kursets begyndelse
 • Engelsk krav: Hvis en elev ikke er fra et flertal engelsktalende land skal fremlægge bevis for engelsksproglig kompetence.

Som fjernundervisning skal eleverne have adgang til en egnet computer med internetforbindelse sammen med tilstrækkelig it-kompetence til at anvende tekstbehandling, internet og email.

KVALIFIKATIONSSTRUKTUR

Dette kursus består af følgende 8 obligatoriske enheder.

 • Faglig udvikling og kommunikation Færdigheder: gør det muligt for eleverne at vurdere og udvikle deres egne færdigheder og anvende løbende faglig udvikling for at støtte deres personlige og faglige mål. Eleverne udvikler faglige færdigheder, herunder kommunikation, akademisk skrivning, præsentation, ledelse, brug af informationsteknologi og forberedelse af curriculum vitae.
 • Strategisk ledelse: udvikler elevernes forståelse af strategiske og forandringsledelsesmodeller samt evnen til at gennemgå strategiske planer, at foreslå strategiske muligheder, at oprette gennemførelsesplaner og at lede organisatoriske ændringer.
 • Strategisk Human Resource Management: udvikler elevernes forståelse af, hvordan effektiv strategisk styring af menneskelige ressourcer understøtter opnåelse af organisatoriske mål i forskellige sammenhænge. Eleverne vil evaluere bidraget fra strategisk human resource management, og anvendelsen af ​​ledelse og ledelsesteori for organisatorisk fordel.
 • Strategisk økonomistyring: giver eleverne mulighed for at anvende finansielle principper, der er relevante for ledelsen i en organisatorisk sammenhæng, herunder analytiske teknikker og teorier / modeller for ledelsesregnskaber, evaluering af budgetprocesser, anbefaling af finansieringskilder og vurdering af investeringsoptioner.
 • Supply Chain og Operations Management: udvikler elevernes forståelse af begreberne og modellerne for effektiv forsyningskæde og driftsstyring på konkurrencedygtige markedspladser ved hjælp af case studies og real-world industrielle scenarier. Eleverne vil udvikle en forståelse af operationelle processer, teknikker, planlægnings- og kontrolsystemer.
 • Virksomhed og iværksætteri: Introducerer eleverne til det grundlæggende i forretningsprocesser og strategier relateret til virksomhed og iværksætteri, udvikling af viden om virksomhed og iværksætteri i globale sammenhænge.
 • Strategisk Change Management: udvikler elevernes forståelse af klassiske og moderne teorier om forandringsledelse og hvordan de gælder for nutidige organisationer i den globaliserede verden med identifikation og brug af ændringsmodeller. Eleverne vil forstå de personlige karakteristika for forandringsagenter samt evaluering og udvikling af lederskabskompetencer for at imødekomme nuværende og fremtidige forandringsledelsesroller.
 • Strategisk Marketing: udvikler elevernes forståelse af begreber, metoder og tekniske aspekter af strategisk markedsføring og udfordringerne forbundet med markedsføring i dagens forretningsmiljø, herunder hvordan en strategi kombinerer produktudvikling

VARIGHED

Kvalifikationen er designet til at blive leveret over et akademisk år til fuldtidsstudium, men det er også fleksibelt i leveringen for at kunne rumme deltid og fjernundervisning.

Kvalifikationen leveres via Fjernundervisning via vores online læringsportal.

VURDERING

Alle enheder inden for denne kvalifikation vurderes internt gennem en række opgaver og opgaver. For at opnå et "pass" for en enhed skal eleverne fremlægge bevis for at demonstrere, at de har opfyldt alle læringsresultater og opfylder de standarder, der er specificeret af alle bedømmelseskriterier.

PROGRESSIONS / TOP-UP

Succesfulde kandidater kan komme videre til:

 • Postgraduate Diploma i Strategisk Ledelse og Lederskab (1 ekstra enhed)
 • Fuld MBA-program på en række britiske universiteter

Vær opmærksom på, at nogle af fremskridtene kan kræve nogle deltagere på det valgte universitet og underlagt yderligere adgangskrav fra det valgte universitet. Se venligst vores "indlæggelsesteam" for yderligere information og vejledning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra UK Home Learning College »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
9 - 12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
2,000 GBP
Gebyr kan betales i 6 rater
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date