Politik former vores liv - hvad vi kan gøre, den type samfund, vi lever i, er chancerne vi skal lykkes. Dette kursus er for folk, der ønsker at forstå mere om, hvordan politik og regeringen rent faktisk arbejder. Du vil lære om de store ideer og levende bevægelser, der omdanne verden omkring os, og også se, hvordan tilsyneladende mystiske skikke og obskure udvalg holder enorm magt.

Sammenfattende dette kursus forklarer »regler« af hvordan politik fungerer, og ser på, hvordan folk og politikere operere inden - og bend - disse regler. Begge sektioner er undersøgt i to halvfems minutter skriftlige eksamener. Til Excel, skal du lægge nogen forudfattede meninger om politik og hold øjnene åbne over for verden omkring dig - de ting, du vil lære om i dette kursus sker omkring dig, hver dag.

 • Kvalifikation: En Level Regering og Politik
 • Akkrediteret: Ja
 • QCF Anerkendt: Ja
 • Tildeling Krop: AQA
 • Start Dato: Anytime - Vi tilmelder 365 dage om året
 • Varighed: Fleksibel - Ca. 700 Timer - 2 år support
 • UCAS Points: Afhængig af kvaliteter

Pensum

Enhed 1: Mennesker, Politik og deltagelse
Denne enhed fokuserer på temaet politiske adfærd i Storbritannien. Den undersøger, hvordan folks forskellige mønstre af deltagelse kan forklares og former for deltagelse i et demokrati.

Betydningen af ​​stemmeafgivning, påvirkning af valgsystemer i kommunikationen politisk udtalelse og kontroverser omkring brugen af ​​folkeafstemninger er afgørende emner for analyse.

De vigtigste institutioner, hvorigennem folk deltagelse opnås: politiske partier og pressionsgrupper, er udforsket, hvad angår meddelelse synspunkter, forme folks politiske ideer og erhvervelse af ressourcer, som er tilbøjelige til at gøre dem mere magtfulde i den bredere politiske system.

 • Deltagelse og stemmeadfærd - Valgsystemer - Politiske partier - Pressure grupper og protestbevægelser

Enhed 2: Gældende Modern Britain

Denne enhed fokuserer på processen med styrende Storbritannien, med magt spredt fra lokalt til europæisk niveau. I hvilket omfang Storbritanniens unikke forfatning regulerer processen med regeringen og opretholder balance mellem individuelle rettigheder og statsmagten udforskes.

Rolle Westminster i at yde en demokratisk element i regeringen undersøgt samt i hvilken grad magt ligger i hænderne på ikke-valgte bureaukrater. Den retning, som regeringen tager analyseres ved meget spids af magt i ordninger inden kernen udøvende magt.

Akademiske kontroverser vurderes i forhold til fokus på det centrale spørgsmål om, hvordan Storbritannien er reguleret - Den britiske forfatning - Parlamentet - Kernen udøvende - Multi-level governance

Enhed 3 The Politics of USA
På A2 er der et krav om synoptisk vurdering og, i denne enhed, forventes det, at de studerende vil trække på og udvide den politiske viden, færdigheder og begrebsmæssig forståelse erfaringer fra deres AS undersøgelser og foretage de nødvendige forbindelser mellem de områder, undersøgt. I vurderingen af ​​denne enhed kredit vil blive givet for passende henvisninger til nutidige udviklinger, problemstillinger og debatter i de områder.

 • Den valgprocessen og direkte demokrati - Politiske partier - Afstemning Adfærd - Pressionsgrupper

Unit 4: Regeringen i USA

På A2 er der et krav om synoptisk vurdering og, i denne enhed, forventes det, at de studerende vil trække på og udvide den politiske viden, færdigheder og begrebsmæssig forståelse erfaringer fra deres AS undersøgelser og foretage de nødvendige forbindelser mellem de områder, undersøgt. I vurderingen af ​​denne enhed kredit vil blive givet for passende henvisninger til nutidige udviklinger, problemstillinger og debatter i de områder.

 • Den forfatningsmæssige rammer amerikanske regering - Den lovgivende gren af ​​regeringen: amerikanske Kongres - Den udøvende gren af ​​regeringen - Den dømmende gren af ​​regeringen: højesteret

Forudsætninger

Det anbefales generelt, at kandidaterne har opnået klasse C eller højere i engelsk sprog og litteratur på GCSE-niveau. Men som fuld tutor støtte ydes minimumskravene adgangskrav er en evne til at læse og skrive på engelsk med nogle flydende.

VARIGHED

Kursus varighed vil variere afhængig af de studerendes engagement, indsats og evne. Samlet guidede læring timer er ca 700. Dette skal bruges som en rettesnor kun og afslutning vil variere hugely.We ville opfordre eleverne til serioulsy overveje, hvordan de planlægger at gennemføre deres valgte kursus inden indskrivning. Eleverne skal tænke over, hvordan de vil studere, hvor de kommer til at studere og hvor ofte. Vær realistisk!

Tal med familiemedlemmer og hjælpe dem til at forstå, hvad du forsøger med at nå, forklarer du kan kræve fred og plads til at studere på bestemte tidspunkter. Jo mere du involverer dem jo mere sandsynligt du er til at få dem på din side. Studerende er mindet om, at den tid, hvor de gennemfører er rent ned til dem som en individuel.

Formater

Studerende er i stand til at vælge, hvordan de ønsker at studere.

 • Papir baseret: Modtag dit kursus pakke med posten i papirudgave og svarer direkte med din vejleder via e-mail.

eller

 • Online: Få adgang vores premium online cloud baseret læring system, hvor du er i stand til at få adgang til alle dine lektioner, opgaver og tutor korrespondance på et sted. Download APP og få adgang til kursus oplysninger om enhver enhed fra overalt i verden med en internet-signal. Uanset hvordan du vælger at studere er op til dig!
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 48 flere kurser fra UK Open College »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
700 timer
Deltid
Price
- Fra £ 399,00
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date