Studiet af klassisk civilisation er forståeligt nok en bred og vidtrækkende en omfattende en række forskellige emner; historie, litteratur, sprogvidenskab, numismatik, epigrafik, arkæologi, kunst, arkitektur og filosofi. Klassisk civilisation er betegnelsen for de civilisationer i Grækenland og Rom.

I form af en tidsskala, er klassiske Grækenland normalt anses for at være det 5. og 4. århundrede, specielt perioden mellem slutningen af ​​persiske krige til døden af ​​Alexander den Store: 479-323 f.Kr.. Den romerske periode er sværere at pin ned til specifikke datoer. De fleste universiteter vil starte med en begyndende romerske ekspansion til Italien i begyndelsen af ​​5. århundrede og køre til Alaric sæk af Rom i 410 e.Kr.. Dette kursus er designet til at give dig mulighed for at studere i dit eget tempo, og er designet til at udvikle en interesse og forståelse for klassisk Civilisation.

Sigtet med kurset

Udvikle en interesse i, og begejstring for den klassiske verden. Erhverve, gennem en række relevante kilder, viden og forståelse for udvalgte aspekter af klassisk civilisation.

Udvikle bevidsthed om den fortsatte indflydelse af den klassiske verden på senere tidspunkter og af ligheder og forskelle mellem den klassiske verden og senere tider.

Udvikle og anvende analytiske og evaluerende færdigheder på et passende niveau. Lav en informeret, personligt svar på det undersøgte materiale

 • Kvalifikation: En Level Klassisk Civilisation
 • Akkrediteret: Ja
 • QCF Anerkendt: Ja
 • Tildeling Krop: OCR
 • Start Dato: Anytime - Vi tilmelder 365 dage om året
 • Varighed: Fleksibel - Ca. 700 Timer - 2 år support
 • UCAS Points: Afhængig af kvaliteter

Pensum

AS Level

 • Enhed 1: Homers Odysseen og Samfund
 • Enhed 2: Græsk tragedie i sin sammenhæng

A2 Level

 • Enhed 3: Kunst og arkitektur i den græske verden
 • Enhed 4: Virgil og World of Hero

Forudsætninger

Det anbefales, at kandidaterne har litterære og kommunikationsevner svarende til C eller højere ved GCSE, selvom fuld tutor støtte er givet i hele. Grundlæggende engelsk læse- og skrivefærdigheder er påkrævet.

VARIGHED

Det anbefales, at de studerende afsætte 150 timer til at studere helt for AS i klassisk Civilisation. I betragtning af at Odyssey enhed omfatter halvdelen af ​​AS, bør du forvente at tilbringe cirka 75 timer studietid på det (herunder revision tid). Det anbefales, at de studerende afsætte omkring 180 timer at studere helt til A2 i klassisk Civilisation. Da Kunst og Arkitektur i den græske verden papiret udgør nøjagtig halvdelen af ​​A2, bør du forvente at bruge omkring 90 timer at forberede dig selv for denne eksamen i særdeleshed. Dette omfatter læsning og revision tid.

Formater

Studerende er i stand til at vælge, hvordan de ønsker at studere.

 • Papir baseret: Modtag dit kursus pakke med posten i papirudgave og svarer direkte med din vejleder via e-mail.

eller

 • Online: Få adgang vores premium online cloud baseret læring system, hvor du er i stand til at få adgang til alle dine lektioner, opgaver og tutor korrespondance på et sted. Download APP og få adgang til kursus oplysninger om enhver enhed fra overalt i verden med en internet-signal. Uanset hvordan du vælger at studere er op til dig!
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 48 flere kurser fra UK Open College »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
700 timer
Deltid
Price
- Fra £ 399,00
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date