Erhvervsliv, internationale forbindelser og online-certifikatkurs for politisk økonomi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Oplev, hvordan globalisering, stigende protektionisme og sociopolitisk usikkerhed kan påvirke din organisation. Anvend analytiske og problemløsningsmetoder fra LSEs internationalt respekterede akademikere for at udnytte både globale og lokale markedsændringer. Analyser, hvordan organisationer påvirkes af globale kræfter ved hjælp af dybdegående casestudier, og hjælpe med at forberede din virksomhed til nuværende og fremtidig forstyrrelse.

Når dette onlinecertifikatkursus er afsluttet, vil du gå væk med:

  • En forståelse af, hvordan man analyserer virkningerne af politiske, sociale, økonomiske, teknologiske og miljømæssige forskydninger på en organisation
  • Evnen til at analysere begivenheder fra et andet perspektiv for at maksimere mulighederne og afbøde risici
  • Strategisk indsigt i globaliseringens udfordringer

Kursusstruktur

London School of Economics and Political Science (LSE) samarbejder med GetSmarter, et mærke af 2U, Inc., for at skabe en ny klasse af læringserfaring - en, der er engagerende, samarbejdsvillig og tilgængelig. Udnyt deltidslæringsmodellen (7-10 timer om ugen) og støtte fra en Success Manager, når du optjener et LSE-kompetencecertifikat.

Gennem en mangfoldig samling af læringsressourcer vil du udforske centrale begivenheder, der har formet udviklingen i globaliseringen fra det 19. århundrede og indtil i dag. Du vil analysere, hvordan organisationer er blevet påvirket af globale økonomiske begivenheder og magtforskydninger, og udforske måder til at afbøde risiko og identificere muligheder for din virksomhed.

Moduler frigives ugentligt, hvilket tillader en fleksibel, men struktureret tilgang til læring.

Emner, der dækkes på kurset inkluderer:

  • Globaliseringens udvikling
  • Erhverv, produktion og investering i den globale økonomi
  • Globale magtskift
  • Konkurrence globalisering
  • Konflikt og ustabilitet
  • Reagerer på forstyrrende kræfter
  • Virksomhedens reaktioner på et skiftende globalt miljø

Download dit kursusprospekt for at finde ud af mere.

Download prospekt

Hvem vil gavne?

Fagfolk, der ønsker at forstå, hvordan verden ændrer sig ved at få indsigt i økonomiske og politiske forstyrrelser i både de udviklede og udviklende økonomier, finder dette kursus nyttigt. Dette online certifikatkursus ville være lige så relevant for dem, der ønsker at skærpe deres forståelse af økonomi og politik generelt. Det er rettet mod en bred vifte af fagfolk, herunder ledere, regeringsembedsmænd, virksomhedsejere, strateger, investorer, producenter og medieeksperter.

Sådan registreres

Der er ingen registreringsgebyrer eller akademiske forudsætninger for dette onlinekursus. Det er tilgængeligt for arbejdende fagfolk, uanset placering, akademisk undersøgelse eller arbejdserfaring. For at gennemføre et kursus har du dog brug for en nuværende e-mail-konto og adgang til en computer og internettet samt en PDF-læser. Du skal muligvis se Microsoft PowerPoint-præsentationer og læse og oprette dokumenter i Microsoft Word eller Excel.

Registrer nu!

FAQ

Dette kursus præsenteres helt online i samarbejde med lederen inden for onlineundervisning, GetSmarter . Se online-certifikatkursen Business, International Relations og Political Economy for at finde ud af om kommende kursusdatoer, kursusprisen og mere.

Download dit prospekt for at finde ud af mere om dette online certifikatkursus.

Får jeg tid?

GetSmarter's læringsmodel er designet til at hjælpe dig som arbejdende professionel med at forbedre dine færdigheder uden at gå på kompromis med arbejde og familieansvar. Kurset er opdelt i ugentlige, håndterbare moduler med trinvise frister, der er udviklet til at hjælpe dig med at tempoere dig selv i løbet af kurset og give dig fleksibilitet til at arbejde, når det passer dig bedst. Du har også adgang til din Success Manager, som hjælper dig med at sætte mål, spore vigtige milepæle, styre din tid og felt alle administrative forespørgsler, du måtte have.

[Anmod om et opkald]

Hvis du har spørgsmål, så kontakt:

+44 2038 568 850
lseonline@getsmarter.com

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... Læs mere

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Minimer
Besøg skolens websted