Program Højdepunkter

Er du planlægger at tilmelde sig et af VIU akademiske programmer, men ikke føler som om du er veludstyrede med akademisk engelsk? Eller er du i øjeblikket i et akademisk program og vil gerne være bedre til at give præsentationer eller skrive forskningsrapporter? Selv hvis du bare ønsker at tage en engelsk klasse til at udvide dit ordforråd og øge fluency, VIU s Engelsk som andet sprog (ESL) Online Program tilbyder undervisning, der passer til dine behov.

Engelsk er det dominerende sprog inden for kommunikation, videnskab, erhvervsliv og underholdning. Derfor bliver dygtige i engelsk åbner mange døre på det internationale jobmarked.

VIU s ESL online kurser er meget interaktiv og designet til at hjælpe eleverne være fagligt succes. ESL Online Program tilbyder en syv-ugers-format undervist af fakulteter, som er ekspert engelsk instruktører og erfarne i at undervise en forskelligartet population af studerende. Mens De tager ESL online kurser, vil de studerende udvikle nødvendige for at blive sikker forfattere, flydende højttalere, effektive lyttere, og stærke læsere færdigheder.

Med VIU ESL Online, studere akademisk engelsk fra hvor som helst når som helst!

Resultaterne fra programmet

Efter en vellykket gennemførelse af ESL online kurser, vil de studerende har udviklet:

  • Lytte færdigheder og tillid til at kunne give præsentationer ved hjælp af korrekt grammatik, klar udtale og stærke organisatoriske færdigheder;
  • Strategier for notatskrivning, time-management, test-tager, og gruppearbejde;
  • Skills for skimming og scanning forskellige tekster for information;
  • Revision og redigering færdigheder til skriftlige opgaver; og
  • Forsknings- og citation færdigheder ved hjælp af American Psychological Association (APA) format

Beyond ESL

Efter vellykket afslutning ESL kurser og styrke din faglige engelsk, vil du have mulighed for at fortsætte dine studier i en af ​​VIU faglige programmer.

ESL Online Kurser

  • High Avanceret Tale & Lytte
  • High Avanceret læsning & Skrivning
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date