Læs den officielle beskrivelse

EMBA (Executive MBA) i Global Leadership

Kommende startdatoer 28. oktober, 6. januar

Hvorfor dette program er nødvendigt

Det er afgørende, at ledelsesteamene i stort set alle virksomheder skal kollektivt erkende, at de forvalter deres organisation i et komplekst globalt netværk af leverandører, konkurrenter, partnere og kunder - med alle de risici og muligheder, der medfører. Efter vores opfattelse må denne globale kontekst ikke frygtes. Det skal snarere omfavnes, og vores ledelses- og ledelsesteams skal uddannes og udarbejdes i overensstemmelse hermed.

For hvem dette program er designet

Vores online Executive MBA med fokus på Global Leadership er designet til avancerede karriere fagfolk, der stræber efter at føre deres virksomheder til meget højere præstation i deres globale netværk. Det begynder med dækning af grundlæggende ledelsesmæssige essentials, såsom finansielle, analytiske og beslutningsmæssige færdigheder og kendskab til organisationens kernefunktioner og interaktioner. Men programmet går meget længere end det. Dets kernefokus er på ledelsesteknikker, specielt samarbejde lederskab i den komplekse globale grænseoverskridende kontekst, både inden for virksomheden og mellem virksomheder.

Vores mål er at forberede avancerede karrierere og ledere til ledende stillinger og forberede dem til succes i disse stillinger, alt sammen uden at forstyrre deres karriere momentum. For at nå vores uddannelsesmål bruger vi en række uddannelsesmæssige værktøjer og teknikker, herunder nogle af de mest avancerede online undervisnings- og læringsapplikationer til rådighed, og en omhyggeligt designet serie af kurser leveret i en fokuseret og fleksibel tidsplan.

TIDSLINJE

Der er fjorten kurser: ti grundkurser, tre specialiseringskurser, herunder et valgfag og et integrationsprojekt. Kurser afsluttes i et fast-dags-format på syv uger. Hvis kurser er taget i et typisk syv-ugers fast-dagsorden format, er EMBA-programmets varighed to år, fem måneder.

Online-oplevelsen

For at maksimere den globale læringsoplevelse gennem hele programmet deltager vores studerende i "live" seminarer og / eller konferencer med erfarne ledere fra globale organisationer. Vores elever og fakulteter er ikke begrænset af geografiske grænser, hvilket giver en ny pædagogisk oplevelse, der gør det muligt for eleverne at tænke med et globalt perspektiv, mens de arbejder på casestudier og projekter med andre kolleger fra hele verden.

Programmet er også designet til at integrere viden på tværs af fagområder. Studerende holder en journal / portefølje gennem hele deres program, akkumulerer projekter og opgaver, som de går gennem programmet og bruger dette tidligere arbejde som ressource materiale til deres endelige projekt. Der er også specifikke porteføljeaktiviteter og -opgaver i hele programmet, hvor de studerende bliver bedt om at kombinere eller sammenligne viden på tværs af kurser.

Adgangskrav

Personer, der ønsker at ansøge om Executive MBA i Global Leadership vil have en bachelorgrad og fem års erhvervserfaring, herunder to år i ledelsen.

Undervisning til EMBA programmet er $ 24.500 CDN. Studerende kan betale studie kursus-i-en-tid eller ved afdrag.
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Sandermoen School of Business »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
29 måneder
Price
24,500 CAD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date