Ekspert wienerbrød

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ekspert wienerbrød

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Ekspert Pastry

Få uddannet i alle områder af bageriet og differentiere

I dag er værdsat mere end nogensinde håndværk, de kender og kan give tilfredsstillende svar på det krævende marked har brug for svar. Fremskridt i tech og nuværende metoder til forbehandling og opbevaring, er perfekt egnet til wienerbrød gøre "master hænder" formere uden at miste i det færdige produkt.

Med denne ekspert tilbyder omfattende uddannelse fra elementære professionens etik, udvikle evnen til at tilpasse sig til nye tendenser og brug af fantasi og innovation som differentiators. Læring, der omfatter viden og erfaring i internationale klassiske kager, kombineret med de nyeste teknikker i bagning, wienerbrød og bageri specialiteter gør denne restaurant er stærkt anbefales til alle dem, der ønsker at udvikle deres karriere på dette område mulighed.

Dagsorden

  • Konditor - Historie og kunst. Installation og specifik maskineri. Kendskab til råvarer. Organer Bisque. Skøre masser. Cremer og derivater. Fromage og familier. Syrnede deje. Kolde verden. Mignardises. Wienerbrød til coeliacs. Kager. Tendenser og referencer. Få spisning og links af interesse
  • Fermenteret Bageri og Pasta - Indledning og historie bageri. Redskaber, maskiner og anvendes til udvikling af masse teknologi. Kemiske, ernæringsmæssige og organoleptiske sammensætning af råvarer. Processer af dannelsen og udviklingen af ​​masserne. Søde dej gæret. Organer krydrede bageri. Organer enestående spansk bageri. Trivia, tricks og tips om brød og kager.
  • Salada Pastry - Introduktion til en verden af krydrede kager. Værktøj. Pastry dejen. Organer skoldet. Organer butterdej. Flydende masserne. Flatbreads. Masse brise og Orly-dej. Kager, der anvender de undersøgte masserne. Emparerados.
  • International Pastry - Historie og bestik internationale kager. Franske kager. Italienske kager. Anglo Seafood. Seafood fra Skandinavien. Central European Seafood. Afrikanske og marokkanske kager. Sydamerikanske og mellemamerikanske Seafood. Amerikansk Seafood. Asiatiske og indiske Seafood. Wienerbrød Oceanien.
  • Chokolade og Pastry Arts - Undersøgelse chokolade. Bomboneria. Pastry restaurant. Chokolade Konfekture i værkstedet. Sugar. Chokolade Arts.

MÅL

Med Expert Pastry opnå at:

  • Integres operationelle og tekniske aspekter af wienerbrød og bagning med præcise teoretiske viden elementer.
  • Kend og analysere de forskellige basale råvarer, der anvendes til at forstå, hvordan de reagerer, og ved hvordan man bruger gøre mest performance.
  • Du Aden i den kunstneriske del, væsentlig facet af en god professionel: have kunstnerisk sans, Mastering former, farver, tegning og æstetisk sans.
  • Kend de grundlæggende krydrede wienerbrød uddybninger forfædre fornøjelig måde at forstå indflydelsen af ​​wienerbrød køkkenet.
  • Kendskab til udstyr, vi beskæftiger os med (stor, lille) for at få mest ud af vores arbejde
  • Brug systemer, standarder, procedurer og fælles værktøjer inden for bageri / konditori for design og udvikling af menuer og kulinariske tilbud, tekniske specifikationer af retter og opskrifter, der serverer kvalitetsmål og rentabilitet.
  • Mød fødevarehygiejne og mad konservering.
  • Behersk præsentation og salg af bageriprodukter.

Afgange

Konfekture Expert er rettet mod mennesker, der ønsker at:

  • Erhverve specifik forberedelse til at deltage et job i et cateringfirma.
  • Forbedre eller opdatere deres uddannelse som forberedelse til at spille en ansvarsfuld stilling.
  • Tager faglige muligheder som bager, konditor eller værksted leder.

Adgangskrav

Adgang til Expert Pastry kan udføres ved en af ​​to måder:

  • At have en universitetsgrad eller
  • Har professionel erfaring. I dette tilfælde vil et udvalg vurdere viden og erfaring.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen