Ekspert maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ekspert maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Ekspert Maitre

Lær at køre en upåklagelig restaurant service

Tjenesten og opmærksomhed på restaurant maitre stigende behov for højt kvalificeret, stand til at yde maksimal kundetilfredshed fagfolk. De mennesker, der gør Hotel Maitre stillinger skal besidde fremragende kvaliteter, intuition, smag for service og business-minded. Udviklingen af ​​madkultur på alle niveauer, er årsag til spisestuer af restauranter og hoteller er ved at blive omdannet til egentlige klasseværelser sansning og kulinariske viden.

I løbet af de forskellige pædagogiske enheder af hver af de fire moduler af universitetsuddannelse, vil du erhverve den praksis af erhvervserfaring, der vil gøre dig i stand til at udvikle dit job som Maitre i organisering, planlægning og styring af restaurant, der har de nødvendige færdigheder for smagningen vin og mad bindinger samt til forberedelse og tilrettelæggelse af arrangementer og deres respektive protokol, for ikke at nævne den viden og service cocktail pind at forsvare dig selv i dette erhverv.

Dagsorden

  • Tjenesten Restaurering - Introduktion til restauranten. Organisation og service levering. Organisation og bar service. Buffet og roomservice. Banqueting. Tjenesten kaffe, te, cocktail og cigar. Kortlægning og fakturering
  • Lille organisation Events og Protokol - Commercial afdeling. Typer af arrangementer og protokol. Engineering menu. Vine, parring og præsentation. Protokollen om Restaurering begivenheder. Andre supplerende aktiviteter ved arrangementet.
  • Vinsmagning - Historie af vin og vin. Vinfremstilling. Druer og betegnelser. Den organoleptiske vin. Den vinsmagning. Spansk vinsmagning. Service og mad parring.
  • Barman - Cocktails - Introduktion og historie. Baren. Tankstation og glas. Beverage typer. Materiale og kunst mix. Ingredienser.
  • Restaurant Management - Ledelse og processer mad og drikke område. Indkøb Management. Den økonomiske styring af restaureringen. Ledelsen anvendt på cateringvirksomheder. Banquet. Produkter V rækkevidde. Engineering menu. Andre former for restaurering.

MÅL

I løbet af ekspert Maitre, får at:

  • Du pakke ordentligt for de faciliteter og udvikle alle teknisk korrektion afhængig af den type virksomhed.
  • Tilegne sig den viden og færdigheder til at mødes og tjene kunderne ordentligt. Ud over at vide behandle potentielle kundeklager
  • Omfattende imødekomme den interne organisering af restaurant
  • Kend den organisatoriske struktur i en restaurant og dets ledelse, samt de forskellige typer af tjenester en restaurant (buffeter, banketter, roomservice ...)
  • Lær de parametre for at gøre menuer og breve.
  • Du lærer at tage en opgørelse af restauranten
  • Vær opmærksom på korrekt vælge restaurant personale
  • Kend skridt for skridt, udtryk, begreber, komponenter og faktorer, der er involveret i udviklingen af ​​vinsmagning.
  • Forestillinger have den komplette planlægning og udførelse af en begivenhed (fra modtagelse til færdiggørelse heraf), kontrollere deres mounts, materielle og menneskelige behov.

Afgange

Kurset Maître Expert er rettet mod mennesker, der ønsker at:

  • Erhverve specifik forberedelse til at deltage et job i et cateringfirma.
  • Forbedre eller opdatere deres uddannelse som forberedelse til at spille en ansvarsfuld stilling.

Tager professionelle muligheder som maitre maitre restaurant eller hotel.

Adgangskrav

Adgang til Ekspertise Maître naturligvis kan opnås ved én af to måder:

  • At have en universitetsgrad eller
  • Har professionel erfaring. I dette tilfælde vil et udvalg vurdere viden og erfaring.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen