INEAFDen internationale kommercielle ledelse af en virksomhed har mange variabler, at det er umuligt at kontrollere, hvis du ikke har tilstrækkelig uddannelse. Denne Expert giver de studerende mulighed placeret i en privilegeret position i markedet, fordi det vil danne, altid med praktisk vejledning på alle områder, der er involveret i international business management.international handel som institution vil blive analyseret, uddybe reglerne gældende, vil insistere på studiet af store kontraktlige og gældende finansiering, vil udstyre de studerende med de færdigheder til at håndtere og analysere finansielle risici teknikker og bestemme investering tilstand finansiering eller passer bedst til de behov, erhvervslivet og markedsføring planlægning, logistik organisation og intervention i enhver handel forhandling på engelsk.

MÅL

  • At kende grundlæggende aspekter af den internationale handel, der tillader de studerende til at træffe beslutninger på dette område effektivt.
  • Gribe effektivt i internationale kontrakter mellem virksomheder.
  • Analysere de forskellige former for international finansiering og kan bestemme fordele og ulemper, der opstår i forskellige situationer.
  • Præcist fortolke resultaterne fra den regnskabsmæssige analyse af virksomhedens og træffe de rigtige beslutninger for at opnå økonomisk vækst af virksomheden.
  • Kom effektiviteten af ​​virksomhed med tilstrækkelig beslutningstagning og risikovillighed, logistik og markedsføring planlægning intervention.

Professionelle praksis

Leder du efter placeringer? Du ønsker at være konkurrencedygtige / a på arbejdsmarkedet og sikre din professionelle succes?

Realiseringen af ​​denne ekspert i international handel: Indkøb, Finans, Logistik og Marketing Dette vil give praktikophold i virksomheder med en maksimal varighed på 3 måneder.

INEAF tillader dig at gøre praktikophold i virksomheder, hurtigt og effektivt. Boost din karriere arbejder i virksomheder af stor national og international projektion.

Hvis du har brug for at få erfaring i din branche kan du finde mulighed, du leder efter. INEAF åbner døren til din fremtidige karriere.

Hvem bør deltage

Denne ekspert henvender sig professionelt personale eller professionelt interesseret i at udvide deres uddannelse inden for international ledelse af virksomheder og akademikere. Såsom studerende på økonomi, LADE, Forretning og selvstændige, iværksættere, ledere, direktører og ledere af små og mellemstore virksomheder og store virksomheder.

Hvad du op

Denne Ekspert giver de studerende den nødvendige viden til at gribe ind i den internationale kommercielle drift af enhver organisation. kapaciteter, der tillader dig at administrere og organisere internationale handelstransaktioner vedrører salg af varer og tjenesteydelser, udvikling af forhandlinger, identificere de vigtigste markedsoperationer, analyse og risikovurdering erhverves og beslutningstagning miljø for markedsføring alle fra overholdelse af bestemmelserne og kravene i internationale standarder.

Beskrivelse af metode

Vores metode Undersøgelsen er baseret på integration af formative faktorer og anvendelse af ny teknologi. Vores team har sat sig som mål at integrere de to områder, så vores studerende interagerer med et virtuelt universitet adræt og let at bruge. En platform designet til at lette undersøgelsen, hvor de studerende får al den nødvendige støtte.

Vores metode af online-læring, er fuldt orienteret praksis udformet således, at de studerende fremskridt gennem de uddannelsesmæssige enheder af de forskellige moduler og udføre de opgaver (praktiske aktiviteter, spørgeskemaer, case optegnelser og forudsætninger refleksion), at han vil foreslår langs læring stien.

Ved afslutningen af ​​deres uddannelse aktivitet, vil de studerende være i stand til at omsætte faglig viden i faglig viden.

Evaluering System

INEAF uddannelsesaktioner er struktureret i moduler, som består af pædagogiske enheder, praktiske aktiviteter, seminarer, fora og konferencer, blandt andre.

Hvert modul vil blive vurderet separat i henhold til resultaterne af obligatorisk og valgfri tests forslag og værdiansættelser tutor.

For at overvinde de forskellige moduler studerende vil have for at opnå et minimum af forståelse for de teoretiske indhold og gennemføre dem i praktiske aktiviteter og i vores "Supercaso".

Ressourcer (Platform Online 3,0, trykt materiale, ...)

I vores søgen efter at tilpasse læring filosofi 3.0 og fremme brugen af ​​nye teknologiske ressourcer i virksomheden, har vi udviklet en Virtual Campus (Online Training Platform 3.0) eksklusiv kunst med et funktionelt og innovativt design.

Blandt de værktøjer til rådighed, vil du finde: tutoring service, chat, messaging og virtuelle undersøgelse værktøjer (eksempler, praktiske aktiviteter -Af beregning, refleksion, udvikling mv, video eksempler og video tutorials plus "supercasos", der dækker moduler udfylde og tilbyde de studerende et overblik på specifikke spørgsmål).

De studerende vil have ubegrænset adgang til indholdet trykte manualer ud med de teoretiske indhold i hvert modul, som skal tjene som støtte til at færdiggøre deres uddannelse.

Program undervist i:
Spansk

Se 9 flere kurser fra INEAF Business School »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
450 timer
Deltid
Price
945 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date