I en foranderlig og stærkt konkurrencepræget verden, faglige kvalifikationer til at føre, innovere, forhandle, administrere tid, gennemføre møder eller teamwork er, hvad gør forskellen mellem succes fagfolk og resten. Derfor er sociale relationer i virksomheden, i dag, de er en af ​​nøglerne til succes. Af denne grund er det vigtigt, at både fremtidige fagfolk, såsom arbejdstagere og, bevidste om beføjelser lederevner, ledelse og strategisk ledelse i forvaltnings- empresarial.El Expert Metoder og Teknikker til Ledelse og Organisationer, det imødekommer behovet for alle de chefer og ledere på alle niveauer i virksomheden, der ønsker at fremme fagligt og opnå succes hurtigere takket være sin beherskelse af disse vigtige færdigheder.

MÅL

  • Opnår viden og færdigheder er nødvendige for at blive en succesfuld leder, udvikle de nødvendige foranstaltninger til løsning af strategiske ledelse af de forretningsmæssige kompetencer.
  • Kendskab elementerne i en forretningsplan og dynamikken i sit design og udvikling, fastlæggelse af strategiske profil af virksomheden til at opdage sin output ratio - markedet.
  • Undersøgelse typologi generiske strategiske politikker og procedurer, inden de konkurrencemæssige risici nogle strategier.
  • Introducere de studerende til betydningen af ​​sociale relationer har i virksomheden, de forskellige roller i virksomheden og dens vigtigste egenskaber og "Coaching" som et redskab til at fungere bedre i selskabet.
  • Vide, hvad forvaltningsprocessen og de funktioner, der udføres af ledelsen af ​​en virksomhed.
  • Uddybning forhandlingsteknik, teknikker og tal med forhandleren spilles.
  • Etablere hvad de er grupperelationer, dynamik og gruppe teknikker, så uddybe sociale færdigheder i koncernledelsen.
  • Undersøgelse af arbejdsmiljøet, der definerer konflikter og måder at forebygge, håndtere og opløsning, uddybe stress og arbejde motivation og skelne figur af kommunikation som en grundlæggende funktion i virksomheden.

Professionelle praksis

Leder du efter placeringer? Du ønsker at være konkurrencedygtige / a på arbejdsmarkedet og sikre din professionelle succes? Gennemførelse af Expert Metoder og Teknikker til Ledelse og Organisationer, der tillader praktikophold i virksomheder med en maksimal varighed på 1 måned.

INEAF tillader dig at gøre praktikophold i virksomheder, hurtigt og effektivt. Boost din karriere arbejder i virksomheder af stor national og international projektion.

Hvis du har brug for at få erfaring i din branche kan du finde mulighed, du leder efter. INEAF åbner døren til din fremtidige karriere.

Hvem bør deltage

Henvender sig til både akademikere og fagfolk i de forskellige grene af Human Resources og Ledelse, og de forskellige fagfolk med ansvar for organisatoriske forbindelser inden for store virksomheder. Generelt alle der er interesseret i de gode fremskridt af sociale relationer i virksomheden, der ønsker at kende læring og udvikling af forskellige motiverende teknikker og forhandling i virksomheden på et professionelt niveau.

Hvad du op

Dette Expert forbereder dig til at lære at udføre og anvende de metoder og teknikker til ledelse og organisationer. Fra den strategiske retning og planlægning af aktiviteten i selskabet, vel vidende processen og grundlæggende principper i design og udvikling af en forretningsplan, med vægt på emner som udvikling af en markedsundersøgelse, planlægning på området for business management , markedsføring og produktion samt i forvaltningen af ​​infrastruktur virksomheder, menneskelige og finansielle ressourcer dertil. Samt grundlæggende kendskab til organisationer i den virksomhed, der indfører funktionen af ​​de forskellige roller, der er indrammet i dette område, hvilket vil styrke relationer og maksimerer ydelsen denne empresarial.El ekspert vil udstyre de studerende med den viden professionel i erhvervslivet skal besidde for effektivt at udføre deres arbejde. Hovedformålet er at give de studerende de nødvendige færdigheder til fuldt ud at udvikle deres ledelsesmæssige og ledelsesmæssige kvaliteter, valg og anvendelse af de teknikker til at konvertere sin virksomhed til en succesfuld aktivitet.

Beskrivelse af metode

Vores metode Undersøgelsen er baseret på integration af formative faktorer og anvendelse af ny teknologi. Vores team har sat sig som mål at integrere de to områder, så vores studerende interagerer med et virtuelt universitet adræt og let at bruge. En platform designet til at lette undersøgelsen, hvor de studerende får al den nødvendige støtte.

Vores metode af online-læring, er fuldt orienteret praksis udformet således, at de studerende fremskridt gennem de uddannelsesmæssige enheder af de forskellige moduler og udføre de opgaver (praktiske aktiviteter, spørgeskemaer, case optegnelser og forudsætninger refleksion), at han vil foreslår langs læring stien.

Ved afslutningen af ​​deres uddannelse aktivitet, vil de studerende være i stand til at omsætte faglig viden i faglig viden.

Evaluering System

INEAF uddannelsesaktioner er struktureret i moduler, som består af pædagogiske enheder, praktiske aktiviteter, seminarer, fora og konferencer, blandt andre.

Hvert modul vil blive vurderet separat i henhold til resultaterne af obligatorisk og valgfri tests forslag og værdiansættelser tutor.

For at overvinde de forskellige moduler studerende vil have for at opnå et minimum af forståelse for de teoretiske indhold og gennemføre dem i praktiske aktiviteter og i vores "Supercaso".

Ressourcer (Platform Online 3,0, trykt materiale, ...)

I vores søgen efter at tilpasse læring filosofi 3.0 og fremme brugen af ​​nye teknologiske ressourcer i virksomheden, har vi udviklet en Virtual Campus (Online Training Platform 3.0) eksklusiv kunst med et funktionelt og innovativt design.

Blandt de værktøjer til rådighed, vil du finde: tutoring service, chat, messaging og virtuelle undersøgelse værktøjer (eksempler, praktiske aktiviteter -Af beregning, refleksion, udvikling mv, video eksempler og video tutorials plus "supercasos", der dækker moduler udfylde og tilbyde de studerende et overblik på specifikke spørgsmål).

De studerende vil have ubegrænset adgang til indholdet trykte manualer ud med de teoretiske indhold i hvert modul, som skal tjene som støtte til at færdiggøre deres uddannelse.

Program undervist i:
Spansk

Se 9 flere kurser fra INEAF Business School »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
250 timer
Deltid
Price
495 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date