Ekspert i ønologi

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ekspert i ønologi

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Ekspert i Ønologi

Bliv en vinproducent

Ønologi i dag er opstået bemærkelsesværdigt. Flere og flere mennesker, der dedikerer sig til denne vidunderlige videnskab vin og ganer primet med denne store verden.

Vinfremstilling Bane (ekspert) er rettet mod alle dem, der enten gennem deres arbejde eller i deres egen personlige interesse, lyst til at lære, opdage og mestre de hemmeligheder af vin og alt om dem, fra deres oprindelse til vinsmagning. I en meget praktisk måde, vil du erhverve den teoretiske ekspertise en professionel på dette område af kulturel og social prestige.

Desuden eksperten har en komplet Enology komplementær, praktisk og af høj kvalitet, audiovisuelt materiale, der vil tjene som en allieret til at tage dette tillæg ekspert enology afstand.

Dagsorden

  • Ønologi og vindyrkning - vine i verden. Kemien af ​​vin og vin. Hvide vine. Rødvine. Mikrobielle transformationer. Crianza vine.
  • Produktionen af vin i vingård og særlige processer - pink, rød Clarets og kulsyre maceration. Særlige vine specielle Wines I. II. Afklaring af vine. Stabilisering af vine. Filtrering og aftapning af vine.
  • Vin sensorisk analyse - Fejl, lidelser og sygdomme i vine. Bevaring af vine. Økologiske vine. Ønologiske produkter. Den vinsmagning. Parringen vine.
  • Afgangsprojekt

MÅL

Med ekspert Enology få at:

  • Beherske de metoder og teknikker af vindyrkning, behandling af hver type vin og anden vin, analyse af produkter, hygiejne og opbevaring af produkter.
  • Kende de mest almindelige sygdomme og defekter af vine.
  • Kend de metoder, der anvendes til lagring af vin.
  • Kend de forskellige oprindelsesbetegnelser for vine.
  • Teknikker og bruge eget sprog industri professionel.
  • Genkend de respektive smagninger, de mest bemærkelsesværdige træk ved de forskellige typer af spanske vine.
  • Behersk det grundlæggende i parring vin med måltider.

Afgange

Ekspert i Enology er rettet mod mennesker, der ønsker at:

  • Erhverve specifik forberedelse til at deltage i en job i en virksomhed.
  • Forbedre eller opdatere deres uddannelse som forberedelse til ansvarsfulde stillinger.

Tager faglige muligheder som vinproducent og / eller sommelier.

Adgangskrav

Adgang til Expert vinfremstilling kan udføres ved en af ​​to måder:

  • At have en universitetsgrad eller
  • Har professionel erfaring. I dette tilfælde vil et udvalg vurdere viden og erfaring.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen