Uddannelsen tilbydes af dette online kursus er at udvikle grundlæggende funktioner i ledelsesteams i enhver virksomhed. Enhver ansvarlig professionelle skal have beføjelser, så du kan organisere både arbejde som holdet som helhed, at opnå en effektiv styring af personlige og materielle ressourcer til rådighed. Denne ekspert kursus giver de værktøjer og teknikker til at øge effektiviteten i virksomheden, i betragtning af det aktuelle indhold og krav inden for ledelse og teamledelse

MÅL

  • Udvikle færdigheder, der sætter succesfulde ledelsesteams.
  • Give de værktøjer, der giver faglig udvikling i virksomheden.
  • Lær at bruge teknikker og instrumenter til at optimere personlige ressourcer i virksomheden.

Professionelle praksis

Leder du efter placeringer? Du ønsker at være konkurrencedygtige / a på arbejdsmarkedet og sikre din professionelle succes?

Realiseringen af ​​denne Expert Kursus i Skills for Working Team Management vil give praktikophold i virksomheder med en maksimal varighed på 3 måneder. INEAF tillader dig at gøre praktikophold i virksomheder, hurtigt og effektivt. Boost din karriere arbejder i virksomheder af stor national og international projektion.

Hvis du har brug for at få erfaring i din branche kan du finde mulighed, du leder efter. INEAF åbner døren til din fremtidige karriere.

Beskrivelse af metode

Vores metode Undersøgelsen er baseret på integration af formative faktorer og anvendelse af ny teknologi. Vores team har sat sig som mål at integrere de to områder, så vores studerende interagerer med et virtuelt universitet adræt og let at bruge. En platform designet til at lette undersøgelsen, hvor de studerende får al den nødvendige støtte.

Vores metode af online-læring, er fuldt orienteret praksis udformet således, at de studerende fremskridt gennem de uddannelsesmæssige enheder af de forskellige moduler og udføre de opgaver (praktiske aktiviteter, spørgeskemaer, case optegnelser og forudsætninger refleksion), at han vil foreslår langs læring stien.

Ved afslutningen af ​​deres uddannelse aktivitet, vil de studerende være i stand til at omsætte faglig viden i faglig viden.

Evaluering System

INEAF uddannelsesaktioner er struktureret i moduler, som består af pædagogiske enheder, praktiske aktiviteter, seminarer, fora og konferencer, blandt andre.

Hvert modul vil blive vurderet separat i henhold til resultaterne af obligatorisk og valgfri tests forslag og værdiansættelser tutor.

For at overvinde de forskellige moduler studerende vil have for at opnå et minimum af forståelse for de teoretiske indhold og gennemføre dem i praktiske aktiviteter og i vores "Supercaso".

Ressourcer (Platform Online 3,0, trykt materiale, ...)

I vores søgen efter at tilpasse læring filosofi 3.0 og fremme brugen af ​​nye teknologiske ressourcer i virksomheden, har vi udviklet en Virtual Campus (Online Training Platform 3.0) eksklusiv kunst med et funktionelt og innovativt design.

Blandt de værktøjer til rådighed, vil du finde: tutoring service, chat, messaging og virtuelle undersøgelse værktøjer (eksempler, praktiske aktiviteter -Af beregning, refleksion, udvikling mv, video eksempler og video tutorials plus "supercasos", der dækker moduler udfylde og tilbyde de studerende et overblik på specifikke spørgsmål).

De studerende vil have ubegrænset adgang til indholdet trykte manualer ud med de teoretiske indhold i hvert modul, som skal tjene som støtte til at færdiggøre deres uddannelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra INEAF Business School »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
350 timer
Deltid
Price
615 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date