Læs den officielle beskrivelse

Lær hvordan man med held køre din organisations digital markedsføring aktivitet med vores Professional Diplom i Digital Strategi og Planlægning. Du vil blive introduceret til de centrale overvejelser ligger til grund strategi og planlægning, og udviklingen af ​​traditionel markedsføring i en praksis, der inkorporerer digitale værktøjer og teknologier. Du vil være i stand til at gennemføre disse værktøjer og teknologier til at udføre strategiske planer og opnå mål på højt niveau. Modulet vil også indføre og kontekstualisere vigtige digitale specialer, herunder SEO, PPC, Digital Display Advertising, e-mail marketing, Mobile Marketing, og Social Media Marketing, samt Analytics Hvis du ønsker at styrke din skillset og fremskridt langs en digital markedsføring karrierevej, Professional Diploma i Digital Marketing er vores hjørnesten certificering og kan give dig en introduktion til de vigtigste digitale specialer, fra mobil og sociale medier markedsføring til e-mail, PPC og SEO.

Digital Marketing Institute samarbejder med globale digitale eksperter til at definere og udvikle de færdigheder og kvalifikationer, der kræves af nutidens digitale fagfolk. Vores kurser er gennemgået af Syllabus Rådgivende Råd, som er sammensat af førende digitale virksomheder, herunder Google, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Nyd 24-timers adgang til video foredrag, diaspræsentationer, praktiske øvelser, interaktive quizzer og en støttende student netværk. Aldrig bange mangler en klasse igen.

Ved afslutningen af ​​dit kursus, vil du modtage en industri-anerkendt, globalt respekteret kvalifikation.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Digital Marketing Institute »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
24 uger
Deltid
Price
1,750 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date