Eksamensbevis i digital salg

Digital Marketing Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Eksamensbevis i digital salg

Digital Marketing Institute

Den professionelle Diplom i Digital Selling vil hjælpe dig med at forstå begrebet digital sælge, hvordan det har forvandlet salgsprocessen, og hvordan du kan udnytte avancerede værktøjer og teknikker til at blive en produktiv digital sælger.

Du vil forstå forskellen mellem traditionelle og digitale salgsmetoder og de fordele, der kan opnås fra at vedtage en digital salg tilgang til dine nuværende salgsaktiviteter.

Du vil udforske de centrale begreber, der vil blive dækket i hvert modul, hvordan de forholder sig til hver fase af salgsprocessen og, vigtigst af alt, hvordan læringer fra hver fase vil informere den næste.

Eleverne vil også blive introduceret til DMI 3i principper - fundamentet grundsætninger af DMI Metode til digital salg, hvilket vil bidrage til at udvikle en sammenhængende digital salgsstrategi.

Digital Marketing Institute samarbejder med globale digitale eksperter til at definere og udvikle de færdigheder og kvalifikationer, der kræves af nutidens digitale fagfolk. Vores kurser er gennemgået af Syllabus Rådgivende Råd, som er sammensat af førende digitale virksomheder, herunder Google, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Nyd 24-timers adgang til video foredrag, diaspræsentationer, praktiske øvelser, interaktive quizzer og en støttende student netværk. Aldrig bange mangler en klasse igen.

Ved afslutningen af ​​dit kursus, vil du modtage en industri-anerkendt, globalt respekteret kvalifikation.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
24 uger
Deltid
Price
Pris
1,450 EUR
Pris: 1450 €
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen