ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

EMBA er en postgraduate business grad for fagfolk, der allerede har en betydelig mængde af arbejdspladserfaring. Coursework omfatter typisk klasser inden for regnskab, marketing og finansiering. Mange programmer lægger også vægt på ledelses- og lederegenskaber.

Personer med en uddannelsesmæssig eller erhvervsmæssig baggrund i et beslægtet område kan overveje et kursus i international ledelse. Dette kursus giver en grundig undersøgelse af ledelsesmæssige principper i forhold til deres globale applikationer. I betragtning af den brede anvendelsesområde for ledelse, kan denne information anvendes i en række forskellige discipliner.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

3 Resultater i International forvaltning, Fjernundervisning Filter

International Executive Master of Business Administration (IEMBA)

Geneva Business School
EMBA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
Online

International Executive MBA (IEMBA) på Geneva Business School er et nyt format af MBA, der giver dig mulighed for at vælge hvad, hvornår og hvor du studerer.

Læs mere

Executive Master i international ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Online

Denne Executive Master (EMBA) i International Management Study program er ideelt for studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 5 år i en ledende stilling inde ...

Læs mere

Executive Master i internationalt salg og marketing

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Online

Denne Executive Master (EMBA) i International Salg og Marketing Uddannelsen er ideel til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 3 år i en ledende stilling ...

Læs mere