Læs den officielle beskrivelse

EMBA i Innovation Leadership

Kommende startdatoer October 28, 6 januar

Hvorfor Dette program er nødvendigt

I dagens 's globale erhvervsklima, hver del af en organisation skal køre i perfekt tilpasning og på peak effektivitet med henblik på at opfylde de krav, som nådesløse globale konkurrenter. Dog skal den samme organisation også kunne regenerere sig selv til at søge dristige nye retninger, der tilbyder nye muligheder for motivation og vækst, det være sig nye produktkategorier, nye markeder, nye partnerskaber, nye processer eller nye organisatoriske strukturer.For eksempel, tænk på Apple 's razzia i bærbare MP3 musikafspillere med deres berømte iPod, hvilket udgjorde en betydelig afvigelse fra deres vigtigste linjer af computer hardware og software, men som med held gjort, vundet over 90% andel af MP3 marked inden for tre år efter lanceringen, til højere priser.

For hvem dette program er designet

Vores online Executive MBA med fokus på innovation Leadership er designet til avanceret-karriere fagfolk, der stræber efter at lede deres virksomheder mod langt højere ydeevne. Vi fokuserer på at udvikle ledere, der er klar og i stand til at identificere en dristig ny venture, at overbevise andre ledere af sine fortjenester og vinde deres engagement og til at sikre, at venture succes er gennemført.

Vores mål er at forberede avancerede i karriereforløbet og ledere for ledende stillinger, og for at forberede dem til succes, alle uden at afbryde deres karriere momentum. For at opnå vores pædagogiske mål, vi levere en højt kvalificeret fakultet, en bred vifte af pædagogiske værktøjer og teknikker, nogle af de mest avancerede online undervisning og læring programmer tilgængelige, og et omhyggeligt designet suite af kurser leveret i en fokuseret og fleksibel tidsplan.

Tidslinje

Der er fjorten kurser: ti grundkurser, tre specialisering kurser herunder en elektiv, og en slutstenen integrationsprojekt. Kurserne er afsluttet i en syv-ugers fast dagsorden format. Hvis kurser er taget i en typisk syv-ugers fast dagsorden format, varigheden af ​​EMBA program er to år, fem måneder.

The Online Experience

For at maksimere den globale lærerig oplevelse i hele programmet vores studerende vil deltage i "live " seminarer og / eller konferencer med erfarne ledere fra globale organisationer. Vores studerende og fakultetet er ikke begrænset af geografiske grænser, der giver en ny lærerig oplevelse, der giver de studerende mulighed for at tænke med et globalt perspektiv, mens du arbejder på case studier og projekter med andre kolleger fra hele verden.

aspx "> Adgangskrav

Personer, der ønsker at få adgang til Executive MBA i Innovation Leadership vil have en bachelor-grad og fem års erhvervserfaring, herunder to år i ledelse.

Undervisningen for EMBA program er $ 24,500 CDN. Studerende kan betale studieafgift kursus-på-en-tid eller i rater.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Sandermoen School of Business »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
29 måneder
Price
24,500 CAD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date