Læs den officielle beskrivelse

E-Learning Postgraduate Diploma

historie

I juni 2010 forelagde EELU forbuddet mod postgraduate-uddannelsen i e-learning ved Det Faglige Faglige Fakultet (FES) til det øverste råd for egyptiske universiteter (SCU). SCU godkendte den nye bylov i 15/7/2010. Derefter blev ministerdekret nr. 3494 udstedt den 20/10/2010 for at starte ph.d.-uddannelsen i e-learning-programmet i akademisk år 2010/2011.

Efter gradueringen af ​​den første gruppe studerende fra Diplom-programmet i februar 2012 blev ministerdekret nr. 4728 udstedt den 18/10/2012 for at starte uddannelsesuddannelsen i e-learning-programmet i akademisk år 2012/2013.

Det er planlagt at starte ph.d.-uddannelsen ved afslutningen af ​​den første gruppe af kandidatstuderende.

Dekan

Prof. Dr. Sami Nassar er professor i uddannelse ved Cairo Universitet, og den tidligere dekan ved Institut for Uddannelsesforskning, Cairo Universitet.

Han fik en ph.d. i .Uddannelse fra Cairo Universitet. Han arbejdede som en inernational ekspert i nogle internationale og regionale organisationer som Unesco, Unicef, Alecso og Isesco. Han har været medlem af Open Education Committee i SCU, Egypten. Han er chefredaktør for Education Sciences Journal og forfatteren og medforfatteren af ​​7 bøger og mange forskningsartikler. Han oversatte 3 bøger fra engelsk til arabisk og overvåget mere end 50 ph.d. Og MA Afhandlinger i uddannelse. Han har deltaget i mange internationale konferencer, der beskæftiger sig med uddannelse.

Mission

At introducere en kreativ og unik egyptisk model, der kombinerer de mest populære forskningsområder inden for uddannelse (E-learning) og kvalificeringen af ​​fremtrædende forskere, der er blevet udarbejdet videnskabeligt og professionelt i et integreret e-læringsmiljø, der gør det muligt for dem at relatere teori til praksis .

Målsætninger

Programmet sigter mod at nå følgende mål: • At kvalificere den studerende videnskabeligt og professionelt inden for e-learning • At udvikle den studerendes kompetencer, herunder:

  • Erhvervelse af viden, begreber, teorier og principper for e-learning
  • Færdigheder i e-learning miljø skabelse, verifikation, test, evaluering og bæredygtighed.

• Giver mulighed for, at eleverne specialiserer sig i et af de fremtrædende områder inden for e-learning. • Giver en fuldt integreret mulighed for at studere og praktisere e-learning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra EELU Egyptian E-Learning University »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date