Doktorgrad i bioregenerativ æstetik

Generelt

Program beskrivelse

Doktorgrad i bio-regenerativ æstetik er et intensivt e-læringsprogram med blandet tilstand og overvåges af en certificeret og erfaren dermatolog, der har til formål at give stigning til Nobel-pionerer og innovative ledere i bio-regenerativ æstetisk industri.

Bio-regenerativ æstetik kombinerer med succes en dybdegående undersøgelse af biologisk regenerering og videnskaben om holistisk æstetik. Dette program er ideelt til kosmetologer og æstetikere såvel som forskere, sygeplejersker, ernæringsfysiologer / diætister og farmaceuter, der ønsker at uddybe deres viden om hudens fysiologi og undersøge de seneste tendenser inden for æstetik, der er baseret på biologiske videnskaber.

Hvorfor være en kandidat til bioregenariv æstetik?

Som EWAA-studerende vil du opleve den magt, din nyligt opnåede viden har, og den indflydelse, du skaber på dine klienter, behovet for at skrive indhold, offentliggøre artikler danne en enighed om dine fund, teste nye metoder eller løsningsplaner, der vil bygge ind i en sæt af samstemmende løsninger, der kan deles på tværs af feltet.

Dette bio-regenerative æstetikerkursus tager dig trin for trin fra introduktion til biologiske videnskaber i regenerative videnskaber gennem fysiologien, der senere går op til at genkende patofysiologi og basale løsninger i Advance Diploma, mestring af klienttilstand og tilpasning fra din træne vision om, hvordan man leverer en løsning, der inkluderer alt, hvad de har brug for at blive løst, dvs. skrøbelighed og / eller metabolsk syndrom.

Du vil undersøge og indsende en afhandling, der fokuserer på dit interesseområde i de regenerative videnskaber, og bliver den dr-konsulent, der ville have mestret videnskaben og har studeret en dybdegående en model af løsningen inden for regenerative videnskaber.

Anerkendelsen af dine professionelle beslutninger ved at beslutte den bedste kombination af æstetiske forholdsregler for dine klienter fra det øjeblik, de kommer ind, til det øjeblik de vender tilbage og bliver hos dig som deres valgte æstetiker, vil din vækst i branchen tage dig til højder med godkendt videnskab og viden.

En æstetiker, der har mestret videnskaberne bag klienternes bekymringer, vil altid være en merværdi og leder af ligaen i modsætning til ikke-videnskabsbaseret æstetikere med ikke-godkendte påstande fremsat om resultaterne af de æstetiske løsninger, de fremsætter eller har til hensigt at fremsætte som normalt er stærkt produkt- eller enhedsafhængige.

Hvem skal deltage

Bio-regenerative estetiske kandidater Kandidater, forskere, dermatologer, praktiserende læger, estetiske industrielle ledere / pionerer, estetiske konsulenter, estetikere, paramedicinere, sygeplejersker.

Programmål

At udvikle og styrke certificerede eksperter, forskere, pionerer og ledere inden for bio-regenerativ æstetik, sundhed og skønhed til at supplere det hurtigt voksende felt af biologisk regenerativ & anti-aldrende medicin.

Færdigheder opnået ved afslutning

Forskningsevner på højt niveau inden for bioregenerative æstetiske videnskaber, avanceret industrielt lederskab, ledelsesmæssige færdigheder til drift af bioregenerative æstetiske centre og inkorporering af æstetiske medicinske procedurer i eksisterende praksis.

pensum

 • Avanceret patofysiologi af det integumentære system
 • Avanceret æstetisk farmakologi for bioregenerering
 • Avanceret estetisk dermatologi
 • Avanceret smertehåndtering
 • Avancerede laser- og enhedsbaserede videnskaber
 • Avancerede infektionssygdomme i huden
 • Avanceret erhvervsmæssig fare og sterilisering
 • Avanceret konsultation af ernærings- og livsstilsbalance
 • International Business Management
 • Avanceret forbrugerpsykologi
 • Opbevaring og logistik
 • Franchise Management
Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Læs mere

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Minimer