Doktor i filosofi (ph.d.) ved forskning i fødevarevidenskab
Auream Phoenix University for Women
Nøgleinformation
Campus placering
Online
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
1 - 4 semester
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 2.275
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Ph.d. ved forskning via fjernundervisning tildeles efter at have gennemført en teoretisk forskningsspecialisering. Denne forskning præsenteres i form af en ph.d.-afhandling. Ph.d. (Doctor of Philosophy) er den eneste ph.d.-grad, der kan opnås gennem fjernundervisning. Hovedkravet for en ph.d. online gennem fjernundervisning er at præsentere og diskutere en afhandling af mindst 100 sider til gennemgang og evaluering af et akademisk udvalg ved Selinus Universitet.
Forskning inden for dette område af fødevarevidenskab bør give data om, hvordan man kan forsyne verdens befolkning med sikker, nærende, appetitlig og overkommelig mad. At nå dette mål kræver en dybdegående undersøgelse af spørgsmålene om forarbejdning, emballering, distribution og evaluering af fødevarer. Det involverer mange discipliner og bruger principperne for biologi, mikrobiologi, kemi, biokemi, biokemi, ernæring, fysik og teknik til at løse praktiske problemer relateret til fødevareindustrien. Fødevareforskere var blandt de første til at arbejde med bioteknologi. Fødevareforskere arbejder med fødevarer fra det øjeblik, de forlader gården til opbevaring af det endelige produkt, inklusive alle forarbejdnings-, tilberednings- og distributionsoperationer. Derudover bestemmer de de faktorer, der påvirker sikkerheden, ernæringsværdien og accepten af fødevarer.