Doctor of Business Administration

Generelt

Program beskrivelse

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPÆISK DOKTORAT

Alle studerende vil i tillæg til ABMS Switzerland Doctorate have en joint doctorate med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden.

3 Top European Universities = Bedste Virtual / Online Program = 1 Top European Doctorate SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

Advance din ekspertise på ABMS

Slut med elever og ledere, ligesom du i vores online ph.d.-programmer. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som ph.d.-studerende ved ABMS.

For akademiske forskere og undervisere

Det er det højeste uddannelsesniveau, du kan studere på ABMS Open University. De områder af business administration er ved at udvide i et hastigt tempo over hele kloden. Der er en stor mangfoldighed, der er forbundet med dette område, og i den nuværende komplicerede økonomiske situationer organisationer kræver stærke kompetencer og lederevner fra deres ansatte. For at opfylde disse typer krav flere og flere enkeltpersoner, der er forbundet med området for business administration viser interesser i at opnå Doktorgrad i Business Administration kvalifikation. Faktisk, det vigtigste er, at alle brancher i den moderne hårde økonomiske vilkår har behov for kvalificerede administratorer. I dette scenario, hvis du vil foretrække at studere en doktorgrad i Business Administration, så helt sikkert du vil give en stærk opbakning til din ansættelse relaterede muligheder.

Doctor of Business Administration, er også kendt som DBA er en meget forskelligartet kvalifikation, der har stor betydning. Det betragtes som svarende til ph.d., men i virkeligheden DBA understreger mere på praktiske tilgange snarere end teoretiske aspekter. Normalt DBA forfølges af de fagfolk, der er direkte involveret i virksomhedernes verden. Hvis du er interesseret i at forfølge denne kvalifikation, så er det bedre at få maksimal information om optagelseskriterier, der er forbundet med. For at få indskrevet i en doktorgrad i Business Administration program vil du nødt til at besidde nedenstående kvalifikationer.

En Master i samme felt eller en ledelseserfaring på syv år, plus eventuelle bachelor eller tilsvarende er påkrævet for at få indskrevet i ABMS Åbne Universitet Schweiz. Varigheden af ​​kurset er et år plus afhandling. Faktisk DBA er en faglig kvalifikation, der er designet til personer, der er Postgraduate Diploma indehavere som MBA og ønsker at omfang deres viden og færdigheder til at udforske maksimale muligheder relateret med deres felt. DBA er faktisk en praktisk uddannelse, der er alle relateret til forskning i et bestemt område af erhvervslivet og er for det meste taget af praktiserende ledere så meget ofte tilbydes som en del tid uddannelsen.

Mange af jer skal være interesseret i at kende forskel på ph.d.- og Doctor of Business Administration. Faktisk DBA er en kvalifikation, der er designet til fagfolk, der har anstændige erfaring forbundet med dem og er mere relateret med forskning, der viser relevans med management relaterede emner mens, ph.d. fokuserer mere på teoretiske aspekter og få ny viden. Hvad DBA angår et vigtigt punkt at nævne er, at DBA er en kvalifikation, der holder tilsvarende status som en ph.d.-afhandling.

Faktisk kan det fastslås med sikkerhed, at DBA er perfekt kvalifikation, der kan vise kompatibilitet med kravene i det moderne forretningsverden. Mange arbejdsgivere giver en bedre modtagelse til det endnu bedre end ph.d.- og hovedårsagen til stede bag er, at det dækker et bredere perspektiv af praktisk viden. DBA kvalifikation bliver tilbudt af mange bemærkede universiteterne i denne verden, men dine præferencer bør altid være at få indskrevet i akkrediterede universiteter. I sidste ende kan det anføres, at DBA er den rigtige kvalifikation, der er til stede til at underholde kravene i professionelle, der holder en Master så du bør forfølge det.

På dette niveau studerende får fuldt kendskab ikke bare knowhow, skal vores elever kunne komme med ny teori selv og bør være i stand til at håndtere store hold og undervise unge fagfolk, hvordan man gør tingene bedre, de introduceret til ledelse som en akademisk disciplin. De bliver undervist virksomhed på baggrund af en kulturel forskel, som det kommer til udtryk i den verdensomspændende business industrien.

Vores Business uddannelsesbekendtgørelsen vil forberede dig til nutidens udfordringer til at være en bedre leder og være i stand til at løse problemer, du står over for i enhver virksomhed område, vil vores kandidater forbedre deres evne forstå og kommunikere effektivt med deres medarbejdere og arbejdskollega, tænke selvstændigt og arbejde i et team til at trives i arbejdssituationer. Business Administration har været rangeret de mest efterspurgte studie i verden, en undersøgelse foretaget af andre universiteter, viste, at en kandidat fra en business school tjener i gennemsnit $ 45200 (NACE Løn Survey). Vidste du, at Schweiz Management Education har været rangeret 1 i verden af ​​World Economic Forum ?, Hvis du er interesseret i Business Administration og ønsker at være en fremtidig leder eller få en bedre position, så skal du anvende i dag for at studere hos os. Alle vores uddannelser er lavet for dig at være i stand til at afslutte inden for et akademisk år.

I vores ph.d.-programmer, du vil:

 • Udvikle og praksis innovative forskningsmetoder.
 • Tjen den højeste kvalitet af uddannelse.
 • Opnå den ekspertise til at offentliggøre i peer-reviewede tidsskrifter.
 • Bliv en succesfuld ph.d. forsker og underviser.

Studere sprog: denne undersøgelse program undervist udelukkende på engelsk. Vi har 4 indtag om året: januar, april, juli og oktober

Den Doktorgrad vil tage dit lederskab til det næste niveau. I vores ph.d.-programmer, du vil:

 • Studere og anvende innovative forskningsmetoder.
 • Kombiner anvendt forskning og professionel praksis.
 • Forbered dig på at gøre en forskel i politik og praksis.
 • Lær strategier til at fremme mere effektive, fleksible organisationer og skabe positive forandringer.
 • Bliv en mere innovativ leder i dit område.

Moduler:

 • Global Management
 • Strategic Management og Leadership
 • Projektledelse
 • Strategiske Information System Analyser
 • Regnskab og Finans
 • Research Methods
 • Elektroniske Research Methods
 • Dynamic Websites

Adgangskrav:

Varighed: etårigt studie program + Speciale (afhandling tager fra 1 - 4 år)

Eksamensbevis: læge af business administration (dba)

Alder: Minimum alder 25 år

Tidligere undersøgelse: Master eller tilsvarende eller 7 år Management Experience + en bachelor eller tilsvarende

Engelsk niveau: IELTS eller tilsvarende (kun for studerende fra ikke-engelsktalende lande eller studerende, der ikke studerer på engelsktalende skole)

Undersøgelse Metode: online

Gebyr: 19900 Euro

Europæiske referenceramme for kvalifikationer: dette program svarer til EQF niveau 8

Bemærk: Undersøgelse gebyr inkluderer ikke ansøgning og reservationsgebyr (for at garantere dig en studieplads) på 240 euro (engangs betaling og kan ikke refunderes).

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Læs mere

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Minimer