DJ Kursus

Hvis du brænder for DJing og ønsker at blive en professionel dette er din chance. DJ kursus vi tilbyder på Online CPA, er rettet mod alle, der ønsker at lære at være en professionel DJ og lære både teori og praksis forskellige teknikker og stilarter, der anvendes af førende prestigefyldte DJ.

I dag er DJ profession bredt anerkendt og er en efterspurgt profil ikke kun på dansegulve og klubber, men også koncerter, fester, parader, festivaler, klubber og alle former for sociale arrangementer.

DJ med dette kursus vil få et solidt fundament i teknik, og du bliver fortrolig med (CD-afspiller) teamarbejde både analoge (Vinyl) samt håndtering af digitale computer software. Du vil lære at lave blandinger med CD og Vinyl på 2 og 4 plader. Lær at DJ med et online kursus og tage din hobby til et professionelt niveau, der giver dig mulighed for at gøre en levende gør, hvad du elsker. Må ikke vente!

DAGSORDEN

  1. Historie deejay og dansemusik
  2. Historie, forbindelser og grundlæggende komponenter
  3. Forståelse og ledelsesteam
  4. Blanding og struktur
  5. Software, optagelse og redigering

PRAKTISKE INDHOLD

Frivillige træningssessioner vil blive udført i audiovisuelle faciliteter Salduie CPA (Zaragoza) Foundation, der tager sigte på forsøgene med audiovisuelt udstyr til at supplere programindholdet.

Se 30 flere kurser fra CPA Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
200 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date