Course Director of Photography

En direktør for biografreklamer, skal have en teknisk uddannelse for drift af film kameraer eller video og belysning teknikker og skydning, for at fortælle en historie gennem brug af lys. Med fotografering kursus, vil du lære de tekniske principper for at bringe ud af belysning produktion af fiktion og reklamer.

Kurset vil gøre dig i stand til at specialisere sig i cinematografi, beherske skabelsen af ​​miljøer og belysning protokoller film kameraer og HD for kortfilm, tv-serier, film osv., både indendørs og naturlige udendørs sæt, til reklame eller fiktive scener.

Den fotografering Kurset henvender sig til en uddannelse som filminstruktør. Lær gennem praktisk at udtrykke historier og følelser gennem belysning øvelser. Anvend din kreativitet til tekniske begreber og frigøre din fantasi. Du sætter grænser!

DAGSORDEN

  1. Teori om lys
  2. Filmen kamera og high definition
  3. Belysning og kameratilbehør
  4. Direktør for fotografering
  5. Filmfotograf på settet
  6. Filmfotograf indendørs
  7. Direktøren for fotografering på location
  8. Forbindelserne med producer og instruktør
  9. Postproduktion

PRAKTISKE INDHOLD

Frivillige træningssessioner vil blive udført i audiovisuelle faciliteter Salduie CPA (Zaragoza) Foundation, der tager sigte på forsøgene med audiovisuelt udstyr til at supplere programindholdet.

Se 30 flere kurser fra CPA Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
300 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date