$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et eksamensbevis er en formel bekræftelse på, at en studerende har gennemført en grundig læseplan på et bestemt emneområde. Studerende, der gennemfører et eksamensprogram, vil sandsynligvis udelukkende fokusere på at opnå viden relateret til deres valgte fagområde. Mange programmer kræver et par måneders tilsagn om at gennemføre. Hvad er et eksamensbevis i fitness? Dette fagområde… Læs mere

Et eksamensbevis er en formel bekræftelse på, at en studerende har gennemført en grundig læseplan på et bestemt emneområde. Studerende, der gennemfører et eksamensprogram, vil sandsynligvis udelukkende fokusere på at opnå viden relateret til deres valgte fagområde. Mange programmer kræver et par måneders tilsagn om at gennemføre.

Hvad er et eksamensbevis i fitness? Dette fagområde fokuserer på at opretholde optimal fysisk sundhed. Nogle programmer kan være designet specielt til at træne eleverne til at blive personlige træningspersonale. Studerende kan afslutte kurser om emner som fitness vurdering, wellness, ernæring, motion videnskab og anatomi og fysiologi. Andre kurser kan give detaljeret instruktion om specifikke træningsplaner og fitness retningslinjer. Nogle kurser kan også fokusere på sikkerhedsprotokoller, der skal anvendes under træningsrutiner. Nogle programmer kan omfatte kurser, der lærer eleverne strategier for at optimere fitness i forskellige årstider.

De, der gennemfører deres studie, kan udvikle stærke færdigheder, som vil give livslange fordele. Studerende kan for eksempel styrke deres kommunikations- og problemløsningskompetencer. Fordi udøvelse og opretholdelse ofte kræver motivation, kan kandidater også have forbedret evne til positivt at motivere deres fremtidige kundekreds.

Omkostningerne ved at gennemføre et eksamensbevis varierer med hver læringsinstitution. Prospective studerende bør tjekke deres foretrukne skole indlæggelseskontor for at verificere gebyrer og samlede omkostninger.

Kandidater, der opnår et eksamensbevis i fitness, kan forfølge en karriere som fitness træner i gymnasier, sundhedsklubber, ungdomscentre, seniorboder eller rekreative centre. Nogle individer kan også finde beskæftigelse som træner eller instruktører med skoleuddannelsesafdelinger eller kollegiale atletiske programmer. Andre mulige muligheder omfatter at starte en personlig fitness virksomhed eller skabe fitness instruktionsmateriale såsom videoer og bøger.

Lærefaciliteter over hele kloden tilbyder diplom programmer i fitness, herunder online studie muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Open University
Milton Keynes, Det Forenede Kongerige

Dette diplom hjælper dig med at sætte dig på sporet til en karriere inden for fitnesstræning, sportscoaching eller lignende roller. Det vil udvikle arbejdsrelaterede og akadem ... +

Dette diplom hjælper dig med at sætte dig på sporet til en karriere inden for fitnesstræning, sportscoaching eller lignende roller. Det vil udvikle arbejdsrelaterede og akademiske færdigheder for at forbedre din præstation; og udforske nøgleprincipperne for sportsvidenskab, psykologi, træning, coaching og ledelse. Du vil anvende din læring til praksis, med fokus på at møde deltagernes fysiske og psykiske behov. Ved afslutningen af kurset vil du være en mere effektiv, reflekterende behandler, og du vil være godt på vej til en grad. Kursets hovedtræk Tilbyder fleksibel læring, der passer til dine sports-, fitness- og arbejdsforpligtelser Demonstrerer et stærkt anvendt fokus gennem den omfattende brug af audiovisuelle casestudier Bruger innovativ teknologi såsom augmented reality til at forbedre din læring Skaber et solidt grundlag for videre studier Dette diplom for videregående uddannelse er en nationalt anerkendt kvalifikation i sig selv og svarer også til de første to tredjedele af vores BA (Honours) Sport, Fitness og Coaching (Q76). Tilgængelighed Vi gør alle vores kvalifikationer så tilgængelige som muligt og har et omfattende udvalg af tjenester til at støtte alle vores studerende. Diplomuddannelsen for videregående uddannelse i sport og fitness bruger en række forskellige studiematerialer og har følgende elementer: at studere online – nogle moduler har en blanding af trykt og online materiale, og andre er helt online. Online læringsressourcer kan omfatte websteder, lyd-/videomedieklip og interaktive aktiviteter såsom online quizzer ved hjælp af matematiske og naturvidenskabelige udtryk, notationer og tilhørende teknikker arbejde i gruppe med andre elever bruge og/eller producere diagrammer og/eller skærmbilleder finde eksternt/tredjepartsmateriale online brug af teknologi til forskningsformål, der involverer adgang til kataloger og databaser online Løbende og afsluttende bedømmelse i form af essays og kortsvarsspørgsmål brug af feedback: løbende vurdering involverer at modtage detaljeret feedback på dit arbejde fra din underviser og bruge denne feedback til at forbedre din præstation engagement med læring og vurdering inden for en forudbestemt tidsplan eller tidsplan - tidsstyring vil være nødvendig under dine studier, og universitetet vil hjælpe dig med at udvikle disse færdigheder gennem din uddannelse. Alle kvalifikationer kræver, at du gennemfører lærings- og vurderingsaktiviteter inden for en påkrævet tidsskala og i henhold til forudbestemte deadlines. Du bliver derfor nødt til at administrere din tid effektivt under dine studier, og universitetet vil hjælpe dig med at udvikle denne færdighed gennem din uddannelse. Information om vurdering vil være tilgængelig for dig ved starten af hvert modul. -
Diploma
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Online