ONLINESTUDIES.DK

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplom kurser spænder fra det generelle til det tekniske, men det er ofte forbundet med en bestemt færdighed. Afslutning af et program af denne art tager normalt overalt fra et til to år, giver mulighed for placering i et relevant fag.

Inden for finansiering er centreret på penge forvaltning på alle niveauer. Finance studerende læser ofte en bred vifte af emner fra investment banking til personlig økonomisk planlægning. De kan fokusere på en delfelt ligesom regnskab eller erhvervsfinansiering det samme, eller vente på at specialisere sig med en kandidatgrad.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

19 Resultater i Finans, Fjernundervisning Filter

Diplom i international regnskabsaflæggelse

Morgan International
Online Deltid October 2019 Rusland Moscow Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi Dubai Al Ain Saudi-Arabien Dammam Ægypten Cairo Kasakhstan Almaty Ukraine Kyiv Jeddah Riyadh Kuwait Kuwait City Bahrain Manama Qatar Doha Jordan Amman Indien Pune Hyderabad Chennai New Delhi Canada Mississauga Vancouver Montreal Frankrig Paris Schweiz Geneva Tyskland Frankfurt Bengaluru Libanon Beirut + 39 mere

IFRS er hurtigt overhale verden som den ene globale standard for regnskabsaflæggelse. Den DipIFR er din go-to kvalifikation til en grundig grundstødning i IFRS, som vil åbne op karriere døre.

Diplom i økonomisk forvaltning (difm)

Regent Business School
Online Fuldtid 3 år February 2020 Sydafrika Durban Johannesburg + 1 mere

Den Diplom i Financial Management (difm) er en 2 års program, der giver et overblik over de nødvendige færdigheder, viden og teknikker til at styre økonomien i en offentlig eller erhvervssektor sammenhæng.

Certificeret Diplom i Risikovurdering og Ledelse - CPD

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Risikovurdering og ledelse er afgørende for enhver virksomheds succes. Mange organisationer tager ikke altid de grundlæggende forholdsregler, hvilket fører til fiasko. Forvaltningen af ​​risici vil foregribe fejl, hvilket fører til et sikrere arbejdsmiljø, lykkelige medarbejdere og øget produktivitet. Efter nogle få grundlæggende trin forklaret i dette kursus vil du hjælpe dig med at placere din organisation på vej til succes. Du vil være udstyret med de grundlæggende færdigheder i analyse og vurdering af risici. Hvis du vil have din organisation til at overleve og vokse i den relevante erhvervsliv, så lær de praktiske færdigheder i risikovurdering og ledelse i omhu i dette kursus!

Udvidet Diploma i Personlig Finansiering - CPD-certificeret

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Avanceret niveau kursus til at hjælpe dig med at sortere din Personal Finance Personlig økonomi er defineret som forvaltning af penge og finansielle beslutninger for en person eller familie, herunder budgettering, investeringer, pensionsplanlægning og investeringer. Lær mere om Personal Finance gennem dette kursus. Personlige finanser omfatter køb af finansielle produkter som kreditkort, livs- og boligforsikring, realkreditlån og selvfølgelig forskellige investeringer og investeringsvogne. Banking betragtes også som en del af personlig finansiering, herunder kontrol- og opsparingskonti og online-eller mobilbetaltjenester fra det 21. århundrede som PayPal og Venmo. Alle individuelle finansielle aktiviteter falder ind under personlige finanser; personlig finansiel planlægning indebærer generelt at analysere din nuværende finansielle stilling, forudsige kortsigtede og langsigtede behov og udføre en plan for at opfylde disse behov inden for individuelle økonomiske begrænsninger. Dette kursus er designet til at lære dig personlig bank og budgettering ud fra det grundlæggende, som i sidste ende vil føre dig til at udvikle din finansielle IQ.

Forretningsanalyse

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Analyser din virksomhed tydeligere for bedre beslutningstagning Er du en analytiker, der forsøger at hjælpe din virksomhed eller det firma, du arbejder med, når du når større højder? Kæmper du med at træffe de rigtige beslutninger? Nå har du held og lykke, fordi denne forretningsanalytikerkurs vil sætte dig på din vej for at blive en endnu bedre og mere forbedret analytiker. Forretningsanalyse er en praksis til at muliggøre forandring i en organisatorisk sammenhæng ved at definere behov og anbefale løsninger, som giver værdi for interessenter. Business Analysis er en disciplineret tilgang til at introducere og styre forandringer til organisationer, uanset om de er for-profit virksomheder, regeringer eller non-profits. Forretningsanalyse bruges til at identificere og artikulere behovet for ændringer i, hvordan organisationer arbejder, og for at lette denne forandring. Du bliver bedt om at arbejde i virksomheden på tværs af alle niveauer og være involveret i flere opgaver. Med dette kursus får du en bedre forståelse som forretningsanalytiker. Hver enhed giver sit eget effektive syn på, hvordan man træffer bedre beslutninger og forbedrer sig selv som analytiker.

Sådan handler du binære indstillinger effektivt - CPD-certificeret

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

I dette kursus vil jeg undersøge fundamentet for handel med binære muligheder. Du vil også lære fordele og ulemper ved handel med et sådant simpelt finansielt instrument. Jeg vil beskrive, hvordan man handler binær indstilling og forklare en handelsplatform i alle detaljer. Jeg vil lære dig rentable handelsmønstre på 4 forskellige typer markeder, og du vil lære at genkende dem i fremtiden og træffe en korrekt handelsbeslutning. Bagefter kan du nemt gøre alt selv. Du vil også få et grundlæggende kendskab til handelsvarer, indekser, Forex og aktier. Men hovedtanken i dette kursus er, at du får mindst 3 rentable handelsstrategier og eksklusiv pengehåndteringsmetode, som kan forbedre din handelsmæssige præstation betydeligt. Jeg tror, ​​at du vil udnytte handel med binære indstillinger, og det vil hjælpe dig med at tjene penge. Tag kurset nu og lær af min 12 års erfaring. Dette kursus er for begyndere såvel som for avancerede forhandlere! Alt du behøver er bare din ambition om at lære! Med dette kursus får du også: Ubegrænset levetidstilgang uden ekstra omkostninger alle fremtidige yderligere forelæsninger, levende handelseksempler Aldrig spørgsmålstegn ved fuld 30-dages pengene tilbage i fuld garanti Tøv ikke med at stille mig spørgsmål vedrørende dette kursus eller handel finansielle markeder!

Sage 50 Løn 2017 Complete Course - CPD

iStudy
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Et lands økonomiske vækst afhænger af det fundament, der er lagt i de små og mellemstore virksomheder. Med mange aspekter af et firma, der skal tages hånd om, kan det ofte være anstrengende for ejerne at køre det problemfrit. Denne Sage 50 Payroll 2017 Complete Course kursus vil du lære at bruge salven 50 lønning software med lethed. Dette kursus dækker to grundlæggende aspekter: Begynder og Mellemniveau. Sage 50 software er fantastisk til at tage sig af administrative opgaver, hvilket gør det muligt for dig - brugeren - at koncentrere sig om mere vigtige forhold ved hånden. På begynderniveau fokuserer dette kursus på lønningsliste, og du kan forvente at lære lønklasser, administrere medarbejdere, opdatere optegnelser

Risikostyringskursus - CPD-certificeret

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Risikostyring er at evaluere finansielle risici ved at identificere processen eller systemet for at minimere deres negative virkninger. Dette er vigtigt for enhver virksomhed at udvikle og lykkes. At kende risikoen og mulige konsekvenser vil hjælpe dig med at evaluere sikkerheden i din virksomhed. Det er også vigtigt at overveje sundhed og sikkerhed på din arbejdsplads. Undgå risici og dens konsekvenser vil også hjælpe dig med at undgå passiver for din virksomhed. I dette kursus vil du lære de nødvendige færdigheder, viden og information om risikostyring.

Risikovurdering og ledelse i Care Diploma - CPD Certified

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder i analyse og vurdering af risici. Hvis du vil overleve og vokse i den relevante erhvervsliv, så lær de effektive færdigheder i risikovurdering og ledelse i omhu i dette kursus! Risikovurdering og ledelse er vigtigt for enhver virksomhed at vokse og lykkes. Lær vigtigheden af ​​risikovurdering og ledelse i dette kursus. Udforsk farerne og risiciene for at opdatere de nødvendige kontrolforanstaltninger for din organisation. Kend grundene til ulykkesrapporter og de relevante risikostyringsteknikker. Lav en plan for katastrofeberedskab, der vil hjælpe med dine forretningsrisikostyringshandlinger. Hvis du er en person, der ønsker at forfølge en karriere inden for risikostyring, så er dette kursus meget velegnet til dig.

Alt hvad du behøver at lære om realkreditlån - CPD-certificeret

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Mortgage er et vigtigt behov for en boligkøber, og hvis du ønsker at vide alt om realkreditlånet, så er dette kursus for dig. Et realkreditlån er en type gældsinstrument, der kan bruges i fast ejendomstransaktion. I dette kursus vil du lære om pant og vil blive introduceret til kreditvurderinger for at hjælpe dig med at vælge pant långivere. Derefter vil du eller dine kunder kunne vælge de rigtige lån, der passer til din eller dine kunders behov. Du vil lære at øge kreditvurderinger for at kunne få en højere chance for at et lån bliver godkendt. Du vil også vide alt om realkreditlån, lån og kreditvurderinger, som vil hjælpe dig i din fremtid eller nuværende behov.

Diplom i Personlig Finansiering - CPD-certificeret

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Personlig økonomi refererer til forvaltningen af ​​en persons monetære kilder. Dette er processen for at sikre behovet for at budgettere, spare og bruge klogt deres ressourcer. Lære at gøre din økonomi vil hjælpe dig og din familie med at opnå økonomisk sikkerhed. Dette kursus er designet til at lære dig personlig bank og budgettering ud fra det grundlæggende, som i sidste ende vil føre dig til at udvikle din finansielle IQ.

Diplom i budgetter og finansielle rapporter - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Kender du nogen, der arbejder med finansafdelingen eller er du en af ​​dem? Ønsker du at lære at forbedre dit budget og den finansielle stabilitet? Satser du på en forfremmelse for at blive en del af det økonomiske ledelsesteam? Du skal huske på, at så længe du gerne vil vide, hvordan du styrer budgettet og de finansielle rapporter, vil du være i orden, men at tage dette eksamensbevis vil tage dine færdigheder til et helt nyt niveau. Forståelse af de finansielle rapporter og udgiftsplaner er meget vigtig for at vurdere skæbnen i din organisation. Du vil også observere tendensen for at vide, om organisationen går godt og er på rette spor for at nå sine mål og målsætninger. Unikt er denne bog afgørende for den almindelige befolkning, der afvikler valg om foreningen, for eksempel ledere, finansdirektører, bogholdere mv. Uanset din stilling eller stilling er forståelsen af ​​de finansielle rapporter og budgetplaner af afgørende betydning, hvorfor det er vigtigt at undersøge de finansielle rapporter, som de finansielle planer kan give. Endelig vil denne bog være mest nyttigt for den generelle befolkning, der søger støtte fra den almindelige befolkning, der gør de ansættelser, der er identificeret med økonomien og administrationen, da de kan tage i alle de vinkler, der er identificeret med de finansielle rapporter, budgetplaner og nuværende bogføringsretningslinjer klart og kort vej. Flere er diskuteret i disse undersøgelser, men det er faktisk rart at du er her.

Pensionsplanlægningskursus - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Pensionering Planlægning Kurset er altid en prioritet, især for folk, der nærmer sig pensionsalderen. Selvom de fleste mennesker altid forsømmer dette og at have en effektiv pensionsplan er uhyre nødvendigt. I dette kursus vil du lære, hvad du skal gøre i første omgang, som er at planlægge din pensionering tidligere. Du vil blive forsynet med en guide til pensionsplanlægning og hvad er de tilgængelige økonomiske pensionsordninger du kan vælge imellem. Du vil også opdage, at mangfoldighed er nøglen til pensionsplanlægning og lære, hvordan økonomiske pensionsordninger kan gavne dig og din familie i fremtiden.

Finansiere

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Er dine udgifter mere end din indkomst? Hvis Ja, så skal du træne, hvor du kan skære ned. Finansen

Diplom i økonomistyring - CPD

John Academy
Online Fuldtid Deltid

Financial Management er den effektive forvaltning af penge eller midler til at hjælpe med at nå målene for en virksomhed eller organisation. Dette kursus hjælper med at finansiere en virksomhed for at undgå konkurs eller misbrugte midler. For at vide om økonomistyring skal du udvikle din økonomiske IQ. Du skal også lære generelle finanser og budgettering. Kendskab til gældsforvaltning for forretningsmæssige personer ved at tilmelde dig dette kursus.