ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et diplom er et dokument udstedt af et vilkårligt antal institutioner, fra gymnasier til tekniske skoler. Hensigten er at vise, at indehaveren har en særlig viden på det pågældende emne og har gennemført kurser med henblik herpå.

Et strafferetlige program normalt udstyret med kurser, der underviser de studerende de færdigheder og viden er nødvendig for at arbejde i retshåndhævelse. Kurser i et program, kan være politiarbejde, kriminologi, cyberkriminalitet, etik, administration, grænsesikkerhed og rettelser.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Filter

Online diplomuddannelse i strafferetsplejen

Abraham Lincoln University
Diploma
<
Deltid
<
2 semestre
Engelsk
Online

Feltet af Criminal Justice centre om kontrol med kriminel adfærd i opretholdelsen af ​​den offentlige orden. Det omfatter de primære funktioner for retshåndhævelse, håndtering ...

Læs mere

Akkrediteret niveau 3 kriminologi-eksamensbevis

Oxford Learning College
Diploma
Aug 2021
Engelsk
Online

Dette niveau 3-kursus i kriminologi er designet til at give en introduktion til de studerende, der er interesserede i at forstå mere om arten af kriminalitet og typen af menne ...

Læs mere