Filter
Diploma
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende forfølger karriere typer lige fra professionelle til teknisk kunne tilmelde sig en diplomuddannelse med den hensigt at sikre en position i deres ønskede felt efter endt uddannelse. Disse kurser normalt ske over en periode på et til to år og udbydes af forskellige institutioner.

Bogføring refererer til hvervet en revisor. For at blive en, eleverne har brug for at tage en række relaterede klasser såsom omkostningsregnskaber, individuel beskatning, revision, nonprofit regnskab, skat ejendom og tegner sig for regeringen.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Bogholderi, Fjernundervisning

Andre muligheder inden for dette studieområde:
John Academy

Små virksomheder er det stærke fundament for enhver landeøkonomi. De støtter de store ligaer og har derfor brug for de ideelle ledelsesværktøjer, der er nødvendige for at ... [+]

. Hvem er kurset for?For begyndere, der kommer i gang med håndtering af konti.Mennesker, der er interesserede i at administrere konti via Sage 50 software.Vurdering:I slutningen af ​​kurset skal du sidde en online multiple choice test. Din test vil blive vurderet automatisk og straks, så du straks vil vide, om du har haft succes.Før du sidder til din afsluttende eksamen, får du mulighed for at teste din færdighed med en mock eksamen.Certificering:Når du har bestået testen, vil du kunne opnå et akkrediteret certifikat for opnåelse. Du kan dog også få et kursusafslutningscertifikat efter kursets afslutning uden at afprøve prøven. Certifikater kan fås enten i hardcopy til en pris af £ 39 eller i PDF format til prisen for £ 24.Krav... [-]
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk