ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplom kurser spænder fra det generelle til det tekniske, men det er ofte forbundet med en bestemt færdighed. Afslutning af et program af denne art tager normalt overalt fra et til to år, giver mulighed for placering i et relevant fag.

Automatisering er at skabe et system, der anvender produktionsudstyr til effektivt at fremstille varer. Studerende inden for automation og autonome systemer ofte designe og bruge teknologi til at fremskynde eller forbedre skabelsen af ​​produkter.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

3 Resultater i Automatisering/autonome systemer, Fjernundervisning Filter

52684WA Advanced Diploma of Electrical and Instrumentation (E&I) Engineering for Oil and Gas Facilities

Engineering Institute Of Technology
Advanced Diploma
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Online

Dette 18-måneders live online program giver dig grundlæggende elektriske og instrumenteringstekniske færdigheder for at forbedre din karriere.

Læs mere

HND i Instrumentation og Control Engineering ved fleksibel åben learning

Teesside University
Diploma
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Denne fjernundervisning instrumentering og kontrol engineering HND kursus er en Teesside University award udstedt under licens fra Pearson af Teesside University Open Learning ...

Læs mere

52708WA Advanced Diploma of Industrial Automation

Engineering Institute Of Technology
Advanced Diploma
01 Mar 2021
<
Deltid
<
18 måneder
22 Feb 2021
Engelsk
Online

Få stærk underbygget viden og ekspertise inden for industriel automation, der dækker en bred vifte af færdigheder, der spænder fra instrumentering, automatisering og processty ...

Læs mere