Læs den officielle beskrivelse

Uanset om du vil fortælle en historie, sælge et produkt eller bare fange skønheden omkring dig, er fotografering afgørende for at opfylde din kreative vision. På dette kursus vil vi lære dig de færdigheder, du har brug for for at gøre overgangen fra fuldautomatisk til fuldt manuel skydning. Udvid dit kreative potentiale og tag de billeder, du altid har drømt om, ved at deltage i dette kursus i dag./>

Kursusdetaljer

Lektion 1 - Hvad er fotografering?

Denne første lektion udforsker fotografiske stilarter og hvordan de bruges som kommunikationsformer. Denne lektion forklarer også processen med indspilning og optagelse. Forståelse af begrebet eksponering er afgørende for din evne til at fange scenen, som du ser det. Endelig tager vi kig på de forskellige typer kameraer, der aktuelt er tilgængelige, og hvorfor du ville bruge den ene over den anden.

Lektion 2 - Kamerafunktioner og linser

I lektion 2 vil vi se på de fælles funktioner, der vises på de fleste kameraer og demystificere deres brug. Forståelse af disse funktioner vil udvide din kreative kontrol og åbne nye muligheder for dine billeder. Vi undersøger også de mest brugte linser og hvornår og hvor de bruges.

Lektion 3 - Bevægelse og dybde

Styring og manipulation af bevægelse og dybde i dine billeder giver dig mulighed for at tilføje drama og raffinement til dine billeder. Uanset om du vil fryse en atlet i aktion eller sløre baggrunden for et portræt, styre bevægelse og dybde, udvider du dine evner og giver dig mulighed for at udforske nye emner.

Lektion 4 - Sammensætning

Sammensætning henviser til placeringen og forholdet mellem elementer i et billede. Arrangementet af elementer i en scene, den vinkel, de er skudt på og den afstand, billedet er taget fra, kan helt ændre det endelige resultat af dit billede. At forstå hvordan man kan udforske alle scenens kompositionsmuligheder vil forbedre din evne til at optage de bedste fotografier. Komposition henviser til placeringen og forholdet mellem elementer i et billede. Arrangementet af elementer i en scene, den vinkel, de er skudt på og den afstand, billedet er taget fra, kan helt ændre det endelige resultat af dit billede. Forståelse af, hvordan man kan udforske alle scenens kompositionsmuligheder vil forbedre din evne til at optage de bedste fotografier betydeligt.

Lektion 5 - Hvor meget lys er nok?

For fuldt ud at forstå, hvor meget lys, du skal fange en scene, har du brug for en måde at måle, hvor meget lys der er. Lektion 5 ser på lysmåleren og diskuterer hvordan det kan bruges til at forstå din eksponering, selv før du har taget billedet og er afgørende for at gå i fuld manuel tilstand.

Lektion 6 - Fuldt manuel tilstand

Ægteskabet med lukker og blænde i manuel tilstand giver dig den mest kreative kontrol, der tilbydes af kameraet. At have en forståelse for forholdet mellem de to vil give dig mulighed for at udvide potentialet i din fotografi og lave kreative beslutninger, der ikke var tilgængelige for dig før!

Lektion 7 - Lysets farve

I Lektion 7 ser vi på de forskellige farver i forskellige lyskilder, og hvordan de kan ændre atmosfæren og stemningen i dine fotografier. Vi udforsker fokusering og hvordan det er nøglen til at tage billeder af høj kvalitet, der er skarpe og fange din vision.

Lektion 8 - Det digitale billede

Her undersøger vi filformat og hvordan digitale billeder konstrueres. Dette giver dig et indblik i de filformater, der er tilgængelige på dit kamera, som giver dig viden med henblik på at vælge det højeste kvalitetsformat og den billedstørrelse, der passer bedst til dit formål. Vi vil også se på nogle billedredigeringssoftware og de vigtigste forskelle mellem de mest populære på markedet.

Begynd at lære nu

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Shaw Academy »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
4 uger
Deltid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date