Diplom I Videregående Uddannelse I Humaniora

The Open University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom I Videregående Uddannelse I Humaniora

The Open University

Dette diplom på videregående uddannelser omfatter en bred vifte af fascinerende discipliner, herunder kunsthistorie, klassiske studier, kreativ skrivning, engelsksprog, engelsk litteratur, fransk, tysk, historie, musik, filosofi, religionsstudier og spansk. Når du arbejder gennem kurset, udvikler du dit kulturelle færdigheder og uddyber din forståelse af fortiden - samtidig med at du skærper din kritiske bevidsthed og forbedrer debatten og analysens færdigheder, der er højt værdsat af arbejdsgivere.

Nøglefunktioner af kurset

 • En stor mangfoldighed af perspektiver, perioder og emner
 • Øv dig og forbedre dine argumenter og analyser, forbedre din beskæftigelsesegnethed
 • Lær at kommunikere dine ideer effektivt og reflektere over din læring
 • Bygger dine studiefærdigheder og viden, der giver et solidt fundament for videre studier

Kursus detaljer

Denne kvalifikation har to trin, hver med 120 studiepoeng.

Du starter Stage 1 med en bred introduktion til kunst og humaniora efterfulgt af op til to moduler valgt fra en række emner.

Dernæst vil du i fase 2 vælge to moduler fra en bred vifte af kunst og humaniora muligheder.

Fase 1 (120 point)

Du begynder med en stimulerende introduktion til kunst og humaniora, der studerer en række emner fra forskellige perioder og civilisationer, mens du udvikler vigtige studiekompetencer. Valgfrie moduler bygger på dette faste fundament for at udvikle dine kritiske og analytiske færdigheder. Vi anbefaler, at du studerer dette trin over to år for at give dig en solid grundforbindelse i humaniora og forsvarlig forberedelse til din valgte studievej i trin 2.

Moduler Credits

Du starter dit eksamensbevis med:

 • Kunstene tidligere og nutidige

Du afslutter trin 1 med et valg af muligheder, vi anbefaler:

 • Stemmer, tekster og materialekultur

Alternativt kan du vælge 60 credits fra denne modulliste.

Hvis du planlægger at studere fransk, tysk eller spansk som en del af dit eksamensbevis, skal du vælge passende sprogmoduler.

Fase 2 (120 point)

Modulerne citeret i denne beskrivelse er i øjeblikket til rådighed for undersøgelse. Når du arbejder gennem eksamensbeviset, vil du fortsætte med at udvikle dine kritiske tænknings-, skrive- og analysefærdigheder. Du vil også begynde at arbejde og tænke mere uafhængigt i forhold til en række problemer og spørgsmål som følge af dit studium. Du vil tage to moduler fra kunsthistorie, klassiske studier, kreativ skrivning, engelsksprog, engelsk litteratur, fransk, tysk, historie, musik, filosofi, religionsstudier eller spansk.

Moduler Credits

Du vælger en fra:

 • Kreativ skrivning
 • Udforskning af kunst og visuel kultur
 • Exploring filosofi
 • Inden for musik
 • Læsning og studere litteratur
 • Udforskning af religion: steder, praksis, tekster og oplevelser
 • Exploring den klassiske verden
 • Det tidlige moderne Europa: Samfund og kultur c.1500-1780
 • De britiske øer og den moderne verden, 1789-1914
 • Klassisk latin: Det gamle Roms sprog

Du vælger også:

 • En fra denne liste over moduler 60

Modulerne citeret i denne beskrivelse er i øjeblikket til rådighed for undersøgelse. Men da vi regelmæssigt gennemgår læseplanen, kan det eksakte valg ændre sig over tid.

Tilgængelighed

Vi gør alle vores kvalifikationer så tilgængelige som muligt og har et omfattende udvalg af tjenester til støtte for alle vores elever. Videnskaben for Videregående Uddannelse i Kunst og Humaniora anvender en række forskellige studiematerialer og har følgende elementer:

 • studere en blanding af trykt og online materiale - online læringsressourcer kan indeholde websites, audio / video medieklip og interaktive aktiviteter som online-quizzer
 • arbejder i en gruppe med andre studerende
 • arbejder med specialiseret læsemateriale som kunstværker og musikalske manuskripter
 • ved hjælp af specialiseret software (f.eks. Sibelius-musikskrivningspakken).

Alle kvalifikationer kræver, at du gennemfører lærings- og vurderingsaktiviteter inden for en krævet tidsplan og i overensstemmelse med forud fastsatte frister. Du vil derfor være nødt til at styre din tid effektivt under dine studier, og universitetet vil hjælpe dig med at udvikle denne færdighed gennem hele dit eksamensbevis. Oplysninger om vurdering vil være tilgængelige for dig ved starten af ​​hvert modul.

Hvis du føler, at du måske har brug for yderligere support med et af elementerne ovenfor, kan du besøge vores handicapside for at finde ud af mere om, hvad vi tilbyder. Kontakt os så hurtigt som muligt for at diskutere dine individuelle krav, så vi kan sætte ordninger på plads, før du starter.

Læringsresultater, undervisning og vurdering

Denne kvalifikation udvikler din læring på fire hovedområder:

 • Viden og forståelse
 • Kognitive færdigheder
 • Praktiske og faglige færdigheder

Nøglekompetencer

Niveauet og dybden af ​​din læring øges gradvist, mens du arbejder gennem kvalifikationen. Du vil blive støttet overalt af OUs unikke undervisnings- og bedømmelsesform - som inkluderer en personlig vejledning til at guide og kommentere dit arbejde; højkvalitets kursustekster e-learning ressourcer som podcasts, interaktive medier og online materialer; tutorial grupper og community forums.

Overførsel af penge

Hvis du allerede har studeret på universitetets niveau, kan du muligvis tælle det mod din Open University-kvalifikation - hvilket kan spare tid og penge ved at reducere antallet af moduler, du skal studere. På OU kalder vi denne overførsel.

Det er ikke kun universitetsstudiet, der kan overvejes, du kan også overføre studie fra en bred vifte af faglige eller faglige kvalifikationer som HNC'er og HND'er.

Du skal søge om overførsel før du registrerer dig, mindst 4 uger før registreringsfristen. Vi skal vide, hvad du studerede, hvor og hvornår, og du skal dokumentere din tidligere undersøgelse.

Efter afslutning

Efter afslutningen af ​​denne bacheloruddannelse giver vi dig diplom for videregående uddannelse i kunst og humaniora.

Adgangskrav

Der er ingen formel adgangskrav til denne kvalifikation.

På The Open University mener vi, at uddannelsen skal være åben for alle, så vi leverer en højkvalitativ universitetsuddannelse til alle, der ønsker at realisere deres ambitioner og opfylde deres potentiale.

Hvor meget tid har jeg brug for?

De fleste af vores studerende studerer på deltid og gennemfører 60 studiepoints om året.

Det betyder normalt at studere i 16-18 timer om ugen.

Tæller tidligere studie

Du kan spare tid og penge ved at reducere antallet af moduler, du skal studere til denne kvalifikation, hvis du har:

 • allerede studeret på universitetets niveau (selvom du ikke afsluttede dine studier)
 • andre faglige eller faglige kvalifikationer som HNC'er og HND'er.

Hvor meget vil det koste, hvis jeg studerer uden for Europa?

Vi mener, at omkostninger ikke bør være en hindring for at nå dit potentiale. Derfor arbejder vi hårdt for at holde studiekostnaden så lav som muligt og har en bred vifte af fleksible måder at betale for at hjælpe med at sprede eller endda reducere omkostningerne.

 • Gebyrer betales på modul-til-modul basis - du behøver ikke at betale for hele din kvalifikation foran.
 • En kvalifikation omfatter en række moduler, hver med et individuelt gebyr. Tilsammen giver de dig de samlede omkostninger.
 • Hvis du som de fleste OU-studerende studerer deltid med en sats på 60 studiepoints om året, tager du seks år at fuldføre en kandidatgrad.
 • Vores nuværende gebyr for 60 point er £ 2.864 *.
 • Vores nuværende gebyr for 120 studiepoints - hvilket svarer til et års fuldtidsstudie - er 5.728 kr. *.
 • Til løbende priser vil de samlede omkostninger til din kvalifikation være 11456 £ *.

* De gebyroplysninger, der er angivet her, gælder for moduler, der starter inden 31. juli 2018. Gebyrer øges normalt årligt i takt med inflationen og universitetets strategiske tilgang til gebyrer.

Karriere

Færdigheder til karriereudvikling

Dette eksamensbevis for videregående uddannelse vil hjælpe dig med at uddanne og forfine argumenter og analyser, som værdsættes meget højt af arbejdsgiverne. Når du udvikler dig gennem dine studier, vil du løbende bygge på dine evner; udvikle større opfattelse i forståelse og analyse af information og konstruere mere sofistikerede argumenter som reaktion på opgaver. Du lærer også at studere uafhængigt og udvikle din informationskompetence. Disse er alle væsentlige overførbare færdigheder, som er i stor efterspørgsel på den moderne arbejdsplads.

Karriere relevans

Bredden af ​​studiet og rækken af ​​kulturelle tekster og objekter analyseret kombineret med klar tænkning og kommunikation gør dette eksamensbevis for videregående uddannelser relevant for en bred vifte af karriere, herunder:

 • offentlig administration, kommunal forvaltning, embedsmænd, kunstinstitutioner og sociale ydelser
 • reklame, journalistik, forlag, kreative industrier og PR
 • uddannelse
 • juridiske arbejde
 • forretning, bank og detailhandel
 • menneskelige ressourcer
 • velgørenhedsorganisationer og kampagner.

Udforsk dine muligheder

Når du er registreret hos os (og i op til tre år efter afslutningen af ​​dine studier) har du fuld adgang til vores karriere service for en bred vifte af information og rådgivning - herunder online fora, hjemmeside, interviewsimulering, ledig service som samt mulighed for at e-mail eller tale med en karriere rådgiver. Nogle områder af hjemmesiden er tilgængelige for at se til enhver tid, herunder hjælp til at søge og ansøge om job. Du kan også læse mere generelle oplysninger om, hvordan OU-undersøgelsen forbedrer din karriere.

I mellemtiden, hvis du vil lave nogle undersøgelser omkring denne kvalifikation, og hvor det kan tage dig, har vi samlet en liste over relevante jobtitler som udgangspunkt (bemærk at nogle karriere kan kræve yderligere studie, træning og / eller arbejde erfaring ud over dit videregående uddannelsesniveau):

 • lærer
 • museum kurator
 • tjenestemand
 • reklame konto manager
 • journalist
 • forlægger
 • PR manager
 • jurist
 • velgørenhed kampagner
 • detailchef
 • menneskelige ressourcer manager
 • politiker
 • bibliotekar
 • informations arkivist
 • revisor
 • undervisningslærer
 • lokal forvaltning og NHS ledelse
 • kunst administration
 • rådgiver
 • turistofficer
 • markedsføring
 • forretningsledelse.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sidst opdateret January 24, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
11,456 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates