På Shaw Academy mener vi, at hvis du er en aspirerende leder, kan du lære at være en god leder. Dette fundament kursus giver dig nøgleindsigt, tips og færdigheder til bedre at styre, udføre, motivere og i sidste ende blive en succesfuld leder. Under dette indledende 4-ugers kursus vil du lære, hvorfor ledelsen betyder, og hvordan succesfulde ledere bygger højtydende hold. I sidste ende udvikler ledere andre til at yde et væsentligt bidrag til deres arbejde. Hvis du søger at øge dine færdigheder i ledelse og ledelse, og hvis du tror, ​​du har hvad der skal til for at lede, skal du registrere dig nu for at starte denne udvikling./>

Kursusdetaljer

Lektion 1 - Er du leder eller leder?

Vi begynder med at fokusere på de grundlæggende færdigheder, som alle ledere og ledere skal have for at opnå succes. Du vil så undersøge de karakteristika, som de store ledere bringer til deres positioner. Du vil være i stand til at bruge disse egenskaber for at gøre dig til en bedre manager med selvtillid til at møde eventuelle udfordringer.

Lektion 2 - Ledelsens kompetencer og hvorfor de er relevante

I denne lektion vil du udvikle en bevidsthed om de grundlæggende ledelsesevner: Planlægning, organisering, styring og kontrol. Du vil derefter anvende disse kompetencer til at angive klare retninger, give feedback, genkende og belønne præstationer og kommunikere effektivt. Du vil så kunne kontrast til forskellige ledelsesstilarter, der vil hjælpe dig med at udvikle din egen personlige ledelsesstil.

Lektion 3 - Hvordan ledere har visioner, værdier og formål

Måske er den største forskel mellem leder og leder deres evne til at forklare, hvorfor de arbejder som de gør. I lektion 3 vil du undersøge, hvordan ledere forklarer hvorfor de gør, hvad de gør. Du vil lære, hvordan strategisk tilpasning er nøglen til at hjælpe ledere med at skabe en vindende kultur.

Lektion 4 - Lær at motivere og inspirere andre

Ledere inspirerer deres hold og motiverer dem til ikke at frygte forandring, men omfavne det. I lektion 4 får du nøgleindblik i hvordan ledere tilskynder til vækst og udvikling. At opbygge tillid er kernen i, hvad ledere gør. Du vil lære at lave tid for hvert holdmedlem og investere i deres velbefindende. Resultatet bliver at gøre arbejdet mere behageligt og mere produktivt til dit team.

Lektion 5 - Coaching for succes

I Lektion 5 lærer du, hvordan du træner medarbejdere effektivt. Du vil sætte pris på, hvorfor ledere planlægger regelmæssige resultater anmeldelser. Ledere ved også, hvordan man håndterer vanskelige medarbejdere ved at indstille klare mål, så der ikke er nogen krigerum. Du vil også få indsigt i, hvordan givende præstationer fremmer produktivitet og hjælper med at opbygge modstandsdygtighed i de tidspunkter, som du har brug for teammedlemmer til at gå ud over call of duty.

Lektion 6 - Hvordan ledere styrer forandring

Dem, der fører inspirere forandring. Her vil du lære, hvordan ledere bygger og opretholder momentum i perioder med forandring. Ledere forklarer, hvorfor forandring er nødvendig. De fokuserer på slutmålet. Du vil fokusere på centrale kommunikationsfærdigheder, der letter forandring og motivere dem, der er modstandsdygtige overfor forandringer.

Lektion 7 - Fremtidige lederskabsroller

Nogle ledere kæmper med, hvordan arbejdet konstant ændrer sig. Vi ser på den tusindårs generation og giver indsigt for at hjælpe dig med at lede i et globalt, socialt, forskelligt og multikulturelt miljø. Du vil lære at sætte pris på, hvordan den skiftende karakter af arbejdet kræver nye ledelses- og transformationsroller. Roller, som du som ledende ledere og ledere kan udfylde.

Lektion 8 - Ledere fortsætter løbende

Ændring kræver nye færdigheder og kompetencer. Ledere demonstrerer, at læring på jobbet er nøglen til en medarbejders udvikling. I lektion 8 vil vi fokusere på skridtene til at opbygge en produktiv læringskultur. Du vil lære, hvorfor ledere giver mulighed for, at andre kan vokse, og hvordan udviklingen af ​​en produktiv læringskultur hjælper med at opretholde vækst i perioder med forandring.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Shaw Academy »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
4 uger
Deltid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date