Read the Official Description

75% rabat på alle kurser ved hjælp af koden SA75

Oversigt

Vores nye og spændende Health and Social Care Diploma kursus er specielt designet til de studerende, der har interesse for eller som arbejder inden for sundhed og social omsorg.

Sundhed og social omsorg omfatter en bred vifte af tjenester og nedskæringer på tværs af alle sektorer, herunder offentlige, private og frivillige. Det omfatter tjenester inden for hospitaler, klinikker, plejehjem, medicinsk og tandpleje, nødtjenester, komplementær medicin og meget mere.

Vores kursus for sundhed og social omsorg er det ideelle kursus for alle, der søger at forfølge en karriere inden for sundhed og social omsorg. Dette omfatter job som sygeplejerske, socialarbejdere og andre former for sundhedsarbejdere.

Kurset dækker nøgleaspekter af feltet for at forberede dig tilstrækkeligt til at arbejde i sundhedssektoren og i socialsektoren eller at øge din selvtillid og færdigheder inden for din eksisterende rolle.

pensum

 • Lektion 1: Fremme kommunikation inden for sundhed, social pleje eller børns og unges indstillinger

Enheden udforsker den centrale betydning af kommunikation i sådanne indstillinger og måder at imødekomme individuelle behov og præferencer i kommunikation. Det behandler også spørgsmål om fortrolighed.

 • Lektion 2: Engagere i personlig udvikling inden for sundhed, social pleje eller børns og unges indstillinger

Enheden introducerer begreberne personlig udvikling og reflekterende praksis, der er grundlæggende for sådanne roller og måder at implementere disse på.

 • Lektion 3: Fremme lighed og integration i sundheds-, socialpleje- eller børns og unges indstillinger

Enheden introducerer begreberne lighed, mangfoldighed og integration, som er fundamentale for sådanne roller.

 • Lektion 4: Principper for gennemførelse af pleje af pleje inden for sundhed, social pleje eller børns og unges indstillinger

Enheden introducerer måder at løse dilemmaer, konflikter eller klager på, der kan opstå, hvor der er omsorgspligt

 • Lektion 5: Principper for beskyttelse og beskyttelse inden for sundhed og social pleje

Denne enhed introducerer det vigtige område for at beskytte personer mod misbrug. Det identificerer forskellige former for misbrug, og de tegn og symptomer, der kan indikere misbrug, forekommer. Det betragter, når enkeltpersoner kan være særligt sårbare over for misbrug, og hvad en elev skal gøre, hvis misbrug er mistænkt eller påstået.

 • Lektion 6: Sundheds- og socialhjælperens rolle

Denne enhed giver den studerende den nødvendige viden og færdigheder til at forstå karakteren af ​​arbejdsforhold, arbejde på måder, der er aftalt med arbejdsgiveren og arbejde i partnerskab med andre.

 • Lektion 7: Fremme personcentreret tilgang til sundhed og social pleje

Denne enhed giver den studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre og fremme personcentrerede tilgange.

 • Lektion 8: Fremme og gennemføre sundhed og sikkerhed inden for sundhed og social pleje

Denne enhed giver den studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at fremme og gennemføre sundhed og sikkerhed i deres arbejdsindstilling.

 • Lektion 9: Fremme god praksis til håndtering af information i sundhed og social omsorg

Denne enhed dækker de viden og færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre og fremme god praksis i registrering, deling, lagring og adgang til information.

 • Lektion 10: Støtte til at opretholde og udvikle færdigheder til hverdagen

Enheden giver eleven den viden og de færdigheder, der kræves for at arbejde sammen med individer for at bevare, genvinde og udvikle evner til hverdagen.

 • Lektion 11: Lette læring og udviklingsaktiviteter for at imødekomme individuelle behov og præferencer

Denne enhed giver den studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at støtte enkeltpersoner til at planlægge, deltage i og evaluere lærings- eller udviklingsaktiviteter.

 • Lektion 12: Støtte enkeltpersoner til at få adgang til og bruge tjenester og faciliteter

Denne enhed giver den studerende den viden og de færdigheder, der kræves for at støtte enkeltpersoner til at vælge, bruge og gennemgå tjenester og faciliteter.

 • Lektion 13: Lette personcentreret vurdering, planlægning, implementering og revision

Denne enhed giver den studerende den nødvendige viden og færdigheder til at lette person-centreret vurdering, planlægning, implementering og revision.

 • Lektion 14: Støtte personer med specifikke kommunikationsbehov

Denne enhed giver eleven den viden og færdigheder, der omhandler personlig interaktion og brug af særlige metoder og hjælpemidler til fremme af kommunikation.

 • Lektion 15: Støtte brugen af ​​medicin i sociale plejeindstillinger

Denne enhed vurderer støtte til brug af medicin i sociale plejeindstillinger. Det dækker brede typer, klassifikationer og former for medicin samt sikker håndtering og opbevaring. Den omhandler praktisk støtte til brug af medicin, der afspejler principperne og værdierne for social pleje og inkluderer behovet for nøjagtig optagelse og rapportering.

Akkreditering

Dette kursus er akkrediteret af Online Academies . Efter en vellykket gennemførelse af dette kursus vil du kunne downloade eller udskrive en PDF af dit Online Academies Diploma (Bemærk: Du får også mulighed for at få en kopi af certifikatet, der er udskrevet og sendt ud til dig for en lille ekstra afgift). Hvis du gerne vil se en prøve af eksamensbeviset, skal du klikke her

Vurdering

Ved afslutningen af ​​hvert modul er der en multiple choice question assessment. Dette vil hjælpe dig med at huske de vigtigste punkter i lektionen og fungere som en check, at du har bibeholdt den væsentlige viden og forståelse for det pågældende afsnit. Resultaterne kan ses øjeblikkeligt, og du kan rette forkerte svar. Når resultatet er tilfredsstillende, kan du gå videre til næste modul.

Kursusresultater

Når du har afsluttet alle modulerne til dit kursus, vil du blive tildelt: Et eksamensbevis udstedt af Online Academies

Program taught in:
Engelsk
Online Academies

See 7 more programs offered by Online Academies »

Last updated July 28, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
199 GBP
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Open Enrollment

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school