Diplom i Mobile App Development

Shaw Academy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom i Mobile App Development

Shaw Academy

Vi ved alle, at mobil er fremtiden, og med det kommer mobile apps. Dette kursus vil udstyre dig med de viden og færdigheder, der kræves for at oprette din helt egen app. Uanset om du gør dette kursus af personlige eller faglige grunde, vil du blive blæst væk ved lige hvor meget du kan lære om 4 korte uger./>

Kursusdetaljer

Lektion 1 - Hvorfor laver Mobile Apps?

Lær processen med oprettelse af mobilapps, fra start til slut. I dette kursus vil du lære alle de trin, der er nødvendige for at gå fra den "store idé" til App Store succes. Vi vil vise dig præcis, hvad en levedygtig appidé indebærer og komme i gang med at udvikle din app.

Lektion 2 - Design for din målgruppe

Ved du præcis, hvem dine brugere er? Hvad laver de? Hvordan bruger de din app? Hvornår åbner de det? I denne lektion vil du lære at forstå din målgruppe og skabe et vellykket design til din app.

Lektion 3 - Kodning for begyndere

Plukning af dit programmeringssprog kan være en af ​​de mest kritiske beslutninger, når du udvikler en app. Det er afgørende at forstå, hvilket niveau af kodningsekspertise du skal bruge til at oprette din app fra start til slut. Denne lektion vil lede dig gennem de tilgængelige muligheder.

Lektion 4 - Udviklingslivet

App oprettelse er enkel, men det betyder ikke, at det er nemt. For at oprette succesfulde apps skal vi holde det nemt. Vi vil komme i gang med din app idé, og du vil lære at iterere gennem udviklingsprocessen, indtil du har din MVP.

Lektion 5 - Gem data med apps

Husker din app det godt? Opbevarer det følsomme oplysninger eller bare præferencer fra dine brugere? For at få mest muligt ud af din app skal du tilføje en database til appen og sikre, at oplysningerne er sikre.

Lektion 6 - Udgivelse af din app

I Mobile App Development er det afgørende, at du har en klar vej til succes, når din app er klar til at blive distribueret over hele verden. I denne lektion vil du lære om udviklerkonsollen og hvad du behøver for at få alt klart til din App Launch. Vi tager dig gennem trinnene for at frigive din app på Play Butik, der giver dig adgang til en verden af ​​brugere, der vil gøre dig vellykket.

Lektion 7 - Tjene penge i mobil

Kom til de sidste trin i din App Development er fantastisk, men hvad så? Du skal forstå dine muligheder for at tjene penge med din app. Ved du, hvordan der laves penge i Mobile? En af de største fejl, som en udvikler kan gøre, er ikke at tænke fremad, når du har afsluttet din app. Du vil lære de forskellige indtægtsmodeller, som udviklere bruger til at gøre din app til en succes, når du frigiver den globalt. Du vil lære at tilføje værdi

Lektion 8 - Udviklingsanalyse

I vores afsluttende lektion får du evnen til at indsamle data og forstå, hvordan disse data bruges til at drive indtægter til din app. Hver succes skal måles for at forstå, hvor vi har udført og hvad vi kan forbedre. At forstå udviklingsværktøjerne, der anvendes af fagfolk i branchen, vil hjælpe dig med at nå dine mål og tydeligt måle din succes.

Begynd at lære nu

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret February 9, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
4 uger
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Irland - Ireland Online
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Irland - Ireland Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen