Læs den officielle beskrivelse

Tror du, at den digitale online-verden vil fortsætte med at vokse? Tror du flere mennesker vil bruge flere penge online? Ønsker du at være involveret personligt eller professionelt? Så er dette program rettet mod dig og alle, der værdsætter en simpel kendsgerning, at den digitale verden vil fortsætte med at vokse og skabe muligheder for alle dem, der er villige til at lære i dag. Dette kursus udstyrer brugeren med de færdigheder, de har brug for til at generere indtægter online. Tilmeld dig nu for at lære de færdigheder, du har brug for til at lykkes./>

Kursusdetaljer

LESSON 1 - Online Fundamentals - Starten af ​​din succes

For at starte kurset undersøger vi et casestudie af en succesfuld online forretning, og vi vil vise dig præcis, hvordan du gør det samme. Du vil forstå ledende generation, hvordan du opbygger din kundedatabase, og vi vil vise dig, hvordan du genererer konverteringer, så du kan nyde reel fortjeneste og succes fra starten.

LESSON 2 - Målgruppe - Hvem er din kunde

Ved du præcis, hvem din kunde er? Ved du, hvor meget det koster dig at erhverve den pågældende kunde? Forstår du, hvor meget hver kunde er værd for dig? Først og fremmest er det vigtigt, at du forstår dette. I denne lektion vil du lære det grundlæggende i enhedsøkonomi og rentabel handel.

LESSON 3 - Google PPC

PPC giver dig mulighed for at byde på bestemte ord vedrørende dit tilbud. Hvad der tæller er ikke så meget budgivningen, men snarere sporing. Du vil lære at byde på søgeord og spore din succes. Har du nogensinde ønsket at vide, hvordan man finder, når en kunde søger efter dig? I denne lektion får du de færdigheder, der findes hos kunden, både organisk og betalt.

LESSON 4 - Affiliate Marketing - Udvikling af strategiske partnerskaber online

Affiliate Marketing når nærmet sig med et overbevisende forslag kan være utroligt succesfuldt og kan give mulighed for utrolig vækst uden at behovet for upfront marketing tilbringer. I denne lektion vil vi vise dig, hvordan du optimerer disse kraftfulde symbiotiske online relationer fuldt ud. Vi vil vise dig, hvordan du genererer kundeemner i stort antal og gør dem til betalende kunder.

LESSON 5 - Facebook - Målrettet reklame for blygenerering

Ønsker du at forstå hvordan man får og beholder de rigtige kunder? I denne lektion vil vi vise dig, hvordan du målretter dit publikum for blygenerering. Du vil lære at skabe indhold og få det indhold foran det rigtige publikum for at drive konverteringer. Vigtigst vil vi vise dig, hvordan du sporer dine succeser.

LESSON 6 - Salgstratt - Opdrage dine ledere

At få trafik og efterfølgende kundeemner er fantastisk, men hvad så? Du skal forstå din salgstragt. Ved du, hvilken procentdel af kunderne du taber på hvert trin i din salgstragt? En af de største fejl, som enhver virksomhed kan gøre, er at fokusere for meget energi og ressourcer på segmenter, der simpelthen ikke vil købe. Når du har fundet den rigtige målgruppe, skal du fokusere på at vise dem det problem, du løser effektivt. Det er her, der plejer at komme frem. Her vil du blive vist, hvordan du bygger tillid, tilføjer værdi og indtjener / konverterer din brugerflade på en sjov og spændende måde.

LESSON 7 - Data Driven Marketing og Salg - Maksimal Retur

I denne lektion får du færdigheder til at indsamle data og forstå, hvordan du bruger data til at drive salg fremad. Hver succes, vi har brug for at måles med data. Der er meget at forstå med digital markedsføring, men den gode nyhed er, at numre ikke lyver. Forstå, hvordan du nemt og effektivt håndterer dine mest afgørende data vil være nøglen til din succes.

LESSON 8 - Strategi - tilbageholdelse og tilbagevendende indtægter

I digital markedsføring er det helt afgørende, at du har en klar og præcis strategi. I denne lektion vil vi vise dig, hvordan du sætter det sammen. Vores fokus vil derefter skifte til din post salgscyklus og hvordan man holder kunden komme tilbage igen og igen. Kunden bliver virkelig rentabel, når de bliver hos dig i uger, måneder og år. De vil kun gøre det, så længe du gør et strålende job.

Begynd at lære nu

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Shaw Academy »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
4 uger
Deltid
Price
Free
om måneden
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date