Læs den officielle beskrivelse

Mens vi gør alt, hvad vi kan for at få den rigtige eksponering, sammensætning og emne i vores fotografier, skal vi nogle gange tage billederne et skridt videre gennem billedredigering. Uanset om det er af personlige eller faglige grunde, vil du på dette kursus lære de færdigheder, du skal bruge Adobe Lightroom. Lightroom er et kraftfuldt redigeringsprogram, der giver dig mulighed for at opfylde din kreative vision og åbne en helt ny verden af ​​muligheder for dit arbejde. Udviklet af fotografer til fotografer Lightroom tilbyder en række funktioner til styring af dine fotografier og skabelse af en flydende arbejdsgang. Dette kursus har alt hvad du behøver for at tage dine billeder fra kameraet til det færdige produkt, så registrer dig nu og begynd at lære./>

Kursusdetaljer

Lektion 1 - Kom organiseret

Filhåndtering kan være en frustrerende og kedelig opgave for fotografer, men Adobe Lightroom tager smerten ud af det her og gør det sjovt. I denne første lektion ser vi på, hvordan du importerer billeder til din computer via Lightroom, og hvordan det nemt organiserer og styrer dem gennem biblioteksmodulet.

Lektion 2 - Kreativ redigering

Udviklingsmodulet tilbyder et stort udvalg af redigeringsfunktioner til dine billeder. Lektion 2 kigger på kernejusteringsværktøjerne og giver dig en stærk forståelse af, hvornår og hvor du skal bruge dem. Funktionerne i det grundlæggende panel giver dig styringen til dramatisk at forbedre dine fotos og hjælpe med at opfylde din kreative vision.

Lektion 3 - Præcisionsforbedring

Når vi undersøger udviklingsmodulet yderligere, kan vi målrette mod områder af et fotografi, som vi ønsker at forbedre eller forbedre ved hjælp af lokaliserede justeringsværktøjer. Værktøjer som det graduerede filter og justeringsbørsten giver dig mulighed for at forbedre et bestemt område af dit billede med stor præcision uden at påvirke hele billedet. Du vil lære at bruge disse værktøjer til at skabe dynamiske billeder.

Lektion 4 - Udforsk verdener af farve og sort

Lightroom tilbyder ekstraordinær kontrol over farven på de fotos, vi tager. Her ser vi på mulighederne for HSL (Hue, Saturation og Luminance) og hvordan vi kan bruge dem til at forbedre og manipulere farve. Også i denne lektion bruger vi HSL til at skabe fantastiske Black

Lektion 5 - Kraftig objektivkorrektion

Skarphed i fotos kan ofte være et stort problem for fotografer. I denne lektion ser vi på, hvordan man opnår skarpere fotografier. Dette går hånd i hånd med at reducere støj, så du kan producere skarpe og rene billeder hver eneste gang.

Lektion 6 - Rediger med hastighed

Batchbehandling er en af ​​Lightroom's mest kraftfulde funktioner. Det giver dig mulighed for at udrulle forbedringer og reparationer på tværs af 100 billeder med det samme uden at skulle redigere hvert billede individuelt. At tage fat på Lightrooms batchbehandlingsfunktioner vil spare dig for timers redigeringsarbejde og give dig mulighed for at bruge mere timeout-optagelse.

Lektion 7 - Lav din første fotobog

En af Lightrooms bedste og unikke funktioner er at lave en bog med dine yndlingsbilleder. Oprettelse af en bog, som du kan dele og værdsætte, kunne ikke være nemmere. I denne lektion vil du lære at lave en bog fra start til slut, fra skærmen til dine hænder.

Lektion 8 - Reveal detailet

HDR Photography kan producere fotos med utrolig detaljer og toneområde. Lightroom passer perfekt til at gøre denne proces ligefrem. Vi vil også se på, hvordan du opretter fantastiske panoramaer ved hjælp af værktøjet Photo Merge.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Shaw Academy »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
4 uger
Deltid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date