Læs den officielle beskrivelse

UNDERSØGELSE FLEKSIBELT ONLINE, kursusgebyr FRA £ 61,88 per måned Støttet af finansiering.

Har du foretager gardiner for dit eget hjem, familie og venner? Har de opfordre dig til at starte din egen gardinkonfektion virksomhed? Ville du elsker en karriere forandring, men mangler kvalifikationer? Vil du gerne bruge dette kursus som en indgang til en grad?

... så er dette kursus for dig!

Et kursus - to måder at studere; vælge fra fjernundervisning hjem undersøgelse eller i studiet på akademiet (se vores hjemmeside for datoer).

Det er ikke nødvendigt forudgående kvalifikationer for dette kursus; du får brug for lige grundlæggende syning færdigheder og vide, hvordan man laver en grundlæggende, uforet gardin.

Dette niveau 3 Diplom kursus er fuldt akkrediteret af AIM Awards. Den er fleksibel og kan studeres via deltid fjernundervisning, så du kan fortsætte med de eksisterende arbejds- og familiemæssige forpligtelser, eller du kan deltage i vores in-studie kurser for en "fast-track" til kvalifikationen.

Denne praktiske Diploma in Professional Curtain Making og bløde møbler omfatter byggemetoder for en række luksuriøse hånd-møblerede gardiner og skræddersyede bløde møbler. Det er ideelt for dem der ønsker at tackle de enkelte projekter eller alternativt for studerende på udkig efter en karriere forandring eller til at starte deres egen bløde møbler systue. Diplomet dækker en bred vifte af praktiske færdigheder og erhvervslivet viden, der kræves for at starte din egen virksomhed. Disse omfatter: - Stof design, udvælgelse og farveteori Professionel måling & anslå Mitres, hånd syning og mønstertilpasning Praktisk hånd færdig gardin konstruktion Konstruktion håndsyede buckram overskrifter Pipes tie-backs og puder Konstruktion af en romersk blind og London blind Konstruktion af en polstret kappe Opsætning af en blød møblering business Swags og haler Dette kursus er designet til at give de studerende tillid til at gøre fremskridt på til større og mere avancerede projekter, starte deres egen professionelle systue eller alternativt at følge vores garanterede progression rute på en grad i design.

Diplomet er fuldt akkrediteret af AIM Awards og efter en vellykket gennemførelse af kurset vil de studerende blive tildelt både niveau 3 Diploma in Professional Interior Design og National Design Academy Professional Diplom i Interior Design. Hvilket gør dette kursus en nationalt valideret kvalifikation.

Da vi er et online kursus udbyder Der er ingen faste startdatoer, du vælger, hvilken dato er mest egnet til dig.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra National Design Academy »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
10 - 12 måneder
Deltid
Price
395 GBP
Betalinger kan foretages i rater
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date