Diplom i grundlæggende engelsk grammatik

ALISON

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom i grundlæggende engelsk grammatik

ALISON

Om kurset

Engelsk er nummer et talte sprog i verden, og er det internationale sprog i erhvervslivet. At have en god forståelse af dette sprog vil være meget gavnligt fra en karriere perspektiv. Diplomuddannelse i Basic engelsk grammatik introducerer dig til de grundlæggende aspekter af engelsk grammatik og forklarer, hvordan de skal anvendes i skriftlig og mundtlig engelsk. Kurset undersøger betydningen af ​​grammatik i engelsk herunder betydningen af ​​tegnsætning. Kurset forklarer også de forskellige dele af talen og den rolle, de spiller i engelsk sætningskonstruktioner. Du vil også opdage alle de tider, der anvendes i det engelske sprog gennem godt-producerede videoer.

Learning Outcomes

Ved afslutningen af ​​dette kursus, vil du have en klar forståelse af følgende: rolle grammatik på engelsk Formålet med tegnsætning og hvordan man bruger det korrekt på engelsk Anerkende og effektivt at bruge de dele af talen på engelsk Hvordan til at danne sætninger ved hjælp af de forskellige tider på engelsk Hvordan til at konstruere korrekte engelske sætninger, forbedre din skriftlig og mundtlig engelsk dramatisk.

Kursus Format

Gratis, i eget tempo, online kursus med vurdering

Varighed

10 - 12 timer

Evaluering / certificering

For at kvalificere sig til din officielle ALISON eksamensbevis, certifikat eller PDF skal du studere og udfylde alle moduler og score 80% eller mere i hver af kursets vurderinger

Læs mere om dette program på Alison hjemmeside her

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
ALISON
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
10 - 12 timer
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Irland - Galway, County Galway
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Irland - Galway, County Galway
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen