Læs den officielle beskrivelse

Om kurset

Engelsk er nummer et talte sprog i verden, og er det internationale sprog i erhvervslivet. At have en god forståelse af dette sprog vil være meget gavnligt fra en karriere perspektiv. Diplomuddannelse i Basic engelsk grammatik introducerer dig til de grundlæggende aspekter af engelsk grammatik og forklarer, hvordan de skal anvendes i skriftlig og mundtlig engelsk. Kurset undersøger betydningen af ​​grammatik i engelsk herunder betydningen af ​​tegnsætning. Kurset forklarer også de forskellige dele af talen og den rolle, de spiller i engelsk sætningskonstruktioner. Du vil også opdage alle de tider, der anvendes i det engelske sprog gennem godt-producerede videoer.

Learning Outcomes

Ved afslutningen af ​​dette kursus, vil du have en klar forståelse af følgende: rolle grammatik på engelsk Formålet med tegnsætning og hvordan man bruger det korrekt på engelsk Anerkende og effektivt at bruge de dele af talen på engelsk Hvordan til at danne sætninger ved hjælp af de forskellige tider på engelsk Hvordan til at konstruere korrekte engelske sætninger, forbedre din skriftlig og mundtlig engelsk dramatisk.

Kursus Format

Gratis, i eget tempo, online kursus med vurdering

Varighed

10 - 12 timer

Evaluering / certificering

For at kvalificere sig til din officielle ALISON eksamensbevis, certifikat eller PDF skal du studere og udfylde alle moduler og score 80% eller mere i hver af kursets vurderinger

Læs mere om dette program på Alison hjemmeside her

Program undervist i:
Engelsk
ALISON

Se 7 flere kurser fra ALISON »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
10 - 12 timer
Deltid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date