Diplom for videregående uddannelse i Sprogstudier

The Open University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Diplom for videregående uddannelse i Sprogstudier

The Open University

Diplom for videregående uddannelse i Sprogstudier

Diplom for videregående uddannelse i Sprogstudier har til formål at udstyre dig med de nødvendige kompetencer til at kommunikere og interagere på en række sprog og kulturer. Det begynder ved at give en bred forankring i bachelor sprog studie, så giver dig mulighed for at specialisere sig i to sprog (fra fransk, tysk og spansk), eller et sprog og engelsk - med yderligere muligheder i begyndere Kinesisk (mandarin) og Welsh (kun i 2014), og begyndere eller mellemliggende italiensk.

Nøglefunktioner af kurset

 • Lær om de forskellige kulturer i de valgte sprog og udvikle din interkulturelle kompetence
 • Tager du til niveau B2 i den fælles europæiske referenceramme i mindst én moderne sprog
 • Undersøger, hvordan sproget er struktureret, og hvordan dens anvendelse varierer i forskellige sammenhænge
 • Bygger et solidt fundament for yderligere undersøgelse.

Pædagogiske mål

Dette diplom kan du kombinere studiet af to moderne sprog (fra fransk, tysk og spansk) sprogstudier eller engelsk med et moderne sprog.

Hvis du udfylder eksamensbeviset vil du have udviklet en forståelse af sprogets struktur, hvordan sproget varierer, og ændringer, og hvordan det bruges i forskellige sammenhænge.

Hvert af de moderne sprog tråde giver dig mulighed for at lære at kommunikere effektivt i et andet sprog end engelsk, både i tale og på skrift, og at få kendskab til de samfund og kulturer, hvor sproget bruges.

Det engelske sprog streng til formål at give dig en forståelse af historien om engelsk, dens udvikling som et globalt sprog og sin moderne anvendelse i en række sociale sammenhænge. Du vil lære forskellige teoretiske tilgange til studiet af sprog og har muligheder for at analysere den engelske anvendes i en lang række medier.

Når du har gennemført diplom vil du også have haft muligheder for at udforske og udvikle dine kognitive færdigheder, til at blive en selvstændig elev, og til at udvikle andre omsættelige færdigheder og attributter.

Dit studie erfaring vil svare til de første to år af udmærkelse grad niveau undersøgelse. Dette diplom giver en vej til BA (Honours) Sprogstudier (Q30).

Undervisning, læring og vurderingsmetoder

Under dit studie, vil undervisning og læring foregå via undervisningsmaterialer (herunder studievejledninger, lærebøger, sæt bøger, audio-og videomateriale, og CD / DVD-rom). Du vil også modtage individuel tutor feedback på skriftlige og mundtlige arbejde, og vil have mulighed for at deltage i valgfri tutorials. I sprogindlæring streng der er mindst én obligatorisk ugelange kostskole eller godkendt alternativ. Vurdering af sprog vil ske via skriftlige opgaver på op til 750 ord og taler opgaver på op til 5 minutter. Der er også en end-of-års undersøgelse, der omfatter en skriftlig prøve. Vurdering af det engelske sprog streng er ved hjælp af skriftlige opgaver, herunder essays, tekstanalyse. Der er også en ende af modul vurdering.

Gebyrer

Vi mener, at omkostningerne bør ikke være en hindring for at nå dit potentiale. Det er derfor, vi arbejder hårdt for at holde udgifterne til undersøgelsen så lav som muligt, og har en bred vifte af fleksible måder at betale for at hjælpe med at sprede, eller endog reducere, omkostningerne. Gebyrer for undersøgelse, der begynder i skoleåret 2014/2015 er:

 • Gebyrer er betalt på et modul-for-modul basis - du vil ikke nødt til at betale for hele din uddannelse på forhånd.
 • Hvis ligesom de fleste OU studerende på deltid, studerer du i gennemsnit 60 point om året - du vil studere i seks år at færdiggøre en grad. Vores typiske gebyr for 60 point er £ 2632.
 • Vores nuværende gebyr er £ 5264 - baseret på 120 point af studiet - hvilket svarer til et års fuldtidsstudium.
 • Den samlede pris for din valgte kvalifikation i øjeblikket starter fra £ 10.528 baseret på vores nuværende gebyrer.

NB: Priserne er med forbehold for ændringer.

Hvor lang tid tager det?

 • Deltid - 4 år
 • Fuld tid - 2 år
 • Tidsfrist - 12 år

Karriere relevans

Sprog er centrale for visse erhverv, såsom oversættelse, tolkning og undervisning. De er også et vigtigt aktiv i den diplomatiske tjeneste, turisme og international business og administration. Dette diplom vil tage dine sprogkundskaber til et avanceret niveau.

Adgangskrav

Der er ingen formelle adgangskrav for at studere denne kvalifikation. Du bliver dog nødt til at være dygtige i engelsk, til en IELTS standard på 6,0. Hvis du er usikker, vil du være i stand til at tage en gratis engelsk test som en del af registreringsprocessen.

Læs mere om dette program på Open University hjemmeside her

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
2 - 12 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Milton Keynes, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen