Brug rabatkode ngtu295 kun at betale £ 295 for ethvert kursus bundt på SuperSkilz kassen!

IT Career Builder Bundle indeholder en række kurser med henblik på en bred vifte af mennesker. Det har både entry-level og avancerede kurser. Den er ideel til alle, der ønsker at: starte en karriere i det; udvide deres nuværende it-færdigheder; opgradere deres nuværende it-certificeringer; udforske nye tekniske områder; eller øge deres løn ved at få flere kvalifikationer.

Pakken dækker en række områder fra grundlæggende IT reparation og vedligeholdelse, til mere avancerede tekniske områder som it-sikkerhed, Cisco Networking, Microsoft Exchange Server, og Citrix XenDeskstop og XenServer. En ideel bundt for alle søger at opbygge deres IT karriere.

Hvert kursus fører til en anerkendelse på dens eget område. Afhængigt af dit niveau af erfaring, kan du vælge at tage en eller alle kurser inden pakken.

Hvad der er i pakken?

Denne pakke indeholder 10 separate certificeringskurser.

  1. CompTIA A + 220-801 & 220-802
  2. CompTIA Network + N10-005
  3. CompTIA Security + SY0-401
  4. Microsoft 70-688: Håndtering & Vedligeholdelse Windows 8 (MCSA)
  5. Microsoft 70-342: Advanced Solutions Microsoft Exchange Server 2013 (MCSE)
  6. Cisco CCNA 100-101 & 200-101 - Sammenhængende Cisco Networking Devices
  7. Cisco CCNP 642-832 - Fejlfinding og Vedligeholdelse Cisco IP Networks
  8. Cisco CCNP 642-902 - Gennemførelse Cisco IP Routing - ROUTE
  9. Citrix XenDesktop 5 Administration (CXD-202)
  10. Citrix XenServer 6.0 Administration (CXS-203)

Hvordan hvert kursus undervises?

Alle kurser er online, og i eget tempo, hvilket betyder at du gør det i dit eget hjem, i din egen tid, i dit eget tempo. Hver lektion er indspillede så du kan holde pause, spole frem, springe sektioner, eller gå tilbage til en anden lektion, hvis du skal. Lektionerne er multi-media baseret, hvilket betyder, video og lyd er vant til at undervise lektionerne. De fleste lektioner er også interaktiv, hvilket fik den lærende til at deltage. Dette kan indebære at besvare spørgsmål på skærmen, der deltager i opgaver, og ved hjælp af simulatorer, som hvis du brugte den virkelige program.

Hvor lang tid vil det tage mig at fuldføre hvert kursus?

Som nævnt ovenfor, vores kurser er i eget tempo. Nogle mennesker afslutte deres naturligvis hurtigere end andre. Hvis du vælger kun at gøre én af certificeringskurser fra denne bundle, så vil det tage dig mindre tid end hvis du gør to eller tre eller dem alle. Uanset hvad, selvom du altid har 12 måneder til at fuldføre dit kursus.

Hvad skal jeg bruge?

Alt du behøver er en internetforbindelse og en pc. Mens de fleste af de erfaringer arbejde på MLA, anbefaler vi, at du bruger en pc til den bedste ydeevne. Visse dele af kurset ikke kan vises korrekt på ældre Macs. Når du er logget ind i dit kursus, kan du blive bedt om at visse gratis plugins som Java. Bare følg anvisningerne på skærmen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra SuperSkilz »

Dette kursus er Online
Start Date
Aug 2019
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
990 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date