Bedste universiteter og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige.

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige

MBA

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere

Deltid Mba, Malaysia

Edinburgh Business School
Online Deltid 2 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Edinburgh

Du har mulighed for at studere til din MBA på deltid på vores inspirerende universitetscampus i Malaysias moderne by Putrajaya, og deltage i vores voksende netværk af EBS-kandidater og forretningsfolk. Du vil blive undervist af erfarne og meget respekterede britiske og lokale fakulteter, har adgang til ekstraordinære faciliteter og graduere med en prestigefyldt grad fra et britisk universitet, som er fuldt akkrediteret af Malaysias Qualifications Agency (MQA). [+]

. Edinburgh Business School er Graduate School of Business i Heriot-Watt University. EBS har været med til at hjælpe fagfolk til at blive virksomhedsledere i over 25 år og tilbyde højkvalitets og tilgængelige postgraduate programmer i erhvervslivet. Vores populære online mba, Masters og dba Programmer har accelereret karriere på over 20.000 kandidater. Vores elever har set øgede lønninger, opnået kampagner inden for deres virksomheder, og mange har startet deres egen virksomhed. Hvorfor Edinburgh Business School, Malaysia? Du har mulighed for at studere for din mba På deltid på vores inspirerende universitets campus i MalaysiaS moderne by Putrajaya, og slutte sig til vores voksende netværk af EBS kandidater og forretningsfolk. Du vil blive undervist af erfarne og meget respekterede britiske og lokale baserede fakultet, Har adgang til ekstraordinære faciliteter og graduere med en prestigefyldt grad fra et britisk universitet, som er fuldt akkrediteret af Malaysias Qualifications Agency (MQA). ... [-]