Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Det Forenede Kongerige tilbyder bachelorer programmer.

MBA

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Universiteter for bachelorgrad i Det Forenede Kongerige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Det Forenede Kongerige her.

Læs mere

Malaysia MBA (Part-time)

Edinburgh Business School
på universitet Deltid 2 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Edinburgh

[+]

.

.

Gebyrer Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt os. Vi vil gerne høre fra dig.

Malaysia Campus Edinburgh Business School Heriot-Watt University Malaysia Nr. 1 Jalan Venna p5 / 2 Precinct 5, 62200 Putrajaya Malaysia Deltid MBA + 603-8894 3888 MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

[-]