Dataanalyse til ledelse 0nline Certificate Course

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Udstyr dig selv med den teoretiske viden og praktiske færdigheder til at forstå, fortolke og kommunikere data for at træffe bedre beslutninger og give din organisation en konkurrencefordel. Vejledt af LSE-eksperter hjælper dette otte-ugers kursus dig med at forstå, hvordan datadrevne modeller kan informere evidensbaseret beslutningstagning og strategi. Udforsk måder, du kan udtrække forretningsindsigt fra data og forudsige fremtidige tendenser.

Når dette onlinecertifikatkursus er afsluttet, vil du gå væk med:

 • Værktøjerne til at analysere, fortolke og kommunikere data effektivt
 • Evnen til at vurdere pålidelighed og gyldighed af data for at udtrække forretningsindsigt
 • Teknikkerne til at motivere datadrevne beslutninger med sikkerhed i din organisation
 • Evnen til at bruge Tableau til at analysere og præsentere data med indflydelse

Kursusstruktur

London School of Economics and Political Science (LSE) samarbejder med GetSmarter, et mærke af 2U, Inc., for at skabe en ny klasse af læringserfaring - en, der er engagerende, samarbejdsvillig og tilgængelig. Udnyt deltidslæringsmodellen (7–10 timer om ugen) og støtten fra en Success Manager, når du optjener et LSE-kompetencecertifikat.

Gennem en forskelligartet samling af læringsressourcer får du en forståelse af, hvordan datadrevne modeller kan informere ledelsesstrategi og beslutningstagning. Du vil udvikle Tableau-datavisualisering og rapporteringsevner og gennemføre et capstone-projekt, der demonstrerer din evne til at analysere og kommunikere dataindblik. Moduler frigives ugentligt, hvilket tillader en fleksibel, men struktureret tilgang til læring.

Emner, der dækkes på kurset inkluderer:

 • Beslutningstagning under usikkerhed
 • Datavisualisering og beskrivende statistik
 • Kvantificering af risiko gennem sandsynlighed
 • Dataintegritet og statistisk inferens
 • Evidensbaserede beslutninger
 • At forstå årsagerne til tingene
 • Forudsigelse af tidsserier
 • Leverer indsigt gennem historiefortælling

Download dit kursusprospekt for at finde ud af mere.

Download prospekt

Hvem vil gavne?

Dette kursus appellerer til fagfolk fra enhver sektor, der er interesseret i at forbedre deres kvalitative færdigheder og evne til at yde mere informerede bidrag til virksomhedernes beslutningstagning og strategi.

Sådan registreres

Der er ingen registreringsgebyrer eller akademiske forudsætninger for dette onlinekursus. Det er tilgængeligt for arbejdende fagfolk, uanset placering, akademisk undersøgelse eller arbejdserfaring. For at gennemføre et kursus har du dog brug for en nuværende e-mail-konto og adgang til en computer og internettet samt en PDF-læser. Du skal muligvis se Microsoft PowerPoint-præsentationer og læse og oprette dokumenter i Microsoft Word eller Excel. Numerisk og computerkendskab vil være fordelagtig.

Registrer nu!

FAQ

Dette kursus præsenteres helt online i samarbejde med lederen inden for online-uddannelse GetSmarter . Se dataanalyse til styring online certifikatkursus for at finde ud af om kommende kursusdatoer, kursusprisen og mere.

Download dit prospekt for at finde ud af mere om dette online certifikatkursus.

Får jeg tid?

GetSmarter's læringsmodel er designet til at hjælpe dig som arbejdende professionel med at forbedre dine færdigheder uden at gå på kompromis med arbejde og familieansvar. Kurset er opdelt i ugentlige, håndterbare moduler med trinvise frister, der er udviklet til at hjælpe dig med at tempoere dig selv i løbet af kurset og give dig fleksibilitet til at arbejde, når det passer dig bedst. Du har også adgang til din Success Manager, som vil hjælpe dig med at sætte mål, spore vigtige milepæle, styre din tid og felt alle administrative anmodninger, du måtte have.

[Anmod om et opkald]

Hvis du har spørgsmål, så kontakt:

+44 2038 568 850
lseonline@getsmarter.com

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... Læs mere

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Minimer
Besøg skolens websted