Curso de cata de vinos

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Curso de cata de vinos

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Curso de Cata de Vinos

Aprende todo el proceso para la cata y maridaje

La cata de vinos consiste en probar un producto cuya calidad queremos apreciar, buscando por medio de nuestros sentidos, sobre todo el gusto y el olfato, sus defectos y cualidades. Este acto se realiza para descubrir su naturaleza, analizar sus virtudes y sus defectos.

Hoy en día tenemos muchos conocimientos sobre el mundo del vino en nuestro país, ya que existe una cultura del vino muy amplia y hay una gran tradición e interés nacional por el vino. La finalidad del curso de cata de vinos es transmitirte ese conocimiento por el apasionante mundo del vino el cual tiene su parte objetiva y subjetiva que, tras seguir unos pasos teóricos, podrán valorar su parte subjetiva.

Para conseguir estos objetivos es necesario la realización de catas simultáneas con el profesor (Nariz de Oro 2010 y 2012). Para ello, recibirás en tu domicilio un lote con los siguientes productos que no deberán faltarte como buen catador de vinos:

  • Set sacacorchos 2 impulsos de aluminio color plata.
  • Funda enfriadora para vino.
  • Set de accesorios para vino.

​Lote de botellas para la cata de vinos:

  • Hvidvine: Cosme Palacio, Selected høst. Isilla Winery, Verdejo.
  • VIN: Carratraviesa Rosado.
  • Rødvine: Garnacha Salvaje del Moncayo. Altico Syrah. Robatie, bog

Dagsorden

  • History of Wine and Vine - Vin siden dens begyndelse. Frankrig. Starten på dit domæne. Halvøen (Spanien og Portugal). Vinen dag. Ændringen af ​​pressen
  • Vinfremstilling - modning på vinstokken. Vintage. Den præ-gæring og presning. Fermentering. Aldringen af ​​vin. De vine i Andalusien. Sparkling. Havnen. Andre vinfremstilling. Den sukkerbestrøningen
  • Druer og trosretninger - Grundlæggende begreber. Sygdomme i vin. Druer. Product Definition og vinregioner. Appellationer. Placering af DO
  • Den organoleptiske vin - vin. Sure stoffer. Den sødme af vinen. Den salte smag. Bitter smag. Flygtige stoffer. Andre komponenter. Aroma af forbindelser
  • Wine Tasting - Grundlæggende begreber. Organisation og uddannelse. Terminologi smagning. Smagningen. Farven af ​​vinen. De dufte og aromaer. Smag. Metode smagning. Påviselige mangler i vine. Ordforråd
  • Spansk vinsmagning - Galicien. Baskerlandet. Castilla León. Navarra. Aragon. Rioja. Catalonien. Baleares. De Kanariske Øer. Levante (Valencia og Murcia). Pletten og Madrid. Cava. Andalusien. Estremadura
  • Service og fødevarer parring - service. Temperatur. Kontrol lager og shopping. Parring. Dish and Wine

MÅL

Med Wine Tasting kursus får du:

  • Kend skridt for skridt, udtryk, begreber, komponenter og faktorer, der er involveret i udviklingen af ​​vinsmagning.
  • Dyk ned i viden om hver af de forskellige stadier af vin, da den logiske rækkefølge, afhængigt af typen af ​​indledningen vin indtil sensorisk træning, for hver af faserne.
  • Du uddanner hver af sanserne, gennem omfattende viden om hver enkelt af dem, lære at genkende problemer og analyse af styrkerne ved denne fase.
  • Sensorisk dygtighed til at erhverve anerkendelse af forskellige produkter, ikke bare inden for ønologi og retronasal perception og sensoriske udvikling.
  • Du skelne forskellige terminologi er specifik for hvert trin i anerkendelse af vinsmagning, bygger på ordforråd udvikling.
  • Afrontes succes parring vine med forskellige produkter.

Karrieremuligheder

Den vinsmagning Kurset henvender sig til alle mennesker, der ønsker at opdage en verden af ​​vin, lære at gøre en vinsmagning korrekt at værdsætte forskellene mellem de forskellige typer af vine.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen