Hvad er formålet med dette kursus?

Dette kursus dækker både finansielle og ikke-finansielle risikostyring samt strategi. Lær at evaluere og implementere ideer til at hjælpe med at kontrollere disse risici og sikre organisation succes.

  • Lær om de sociale, politiske og økonomiske kontekst af erhvervslivet, herunder hvilke kontrolsystemer kan gennemføres for at sikre en effektiv forvaltning af en organisation og hvordan man løser problemer, der kan opstå på grund af svaghed, der er forbundet med disse systemer.
  • Lær om de forskellige typer af risici, som kan påvirke en organisation, herunder finansielle, råvarepriser og forretningsmæssige risici - såsom svig, kontraktmæssige utilstrækkelighed eller tab af omdømme - og hvordan man kvantificere en organisations risikoeksponering og rapportere om dem.
  • Vurdere de forskellige strategier for risikostyring, der kan udføres, og forstår formålet med interne kontrolsystemer til ikke kun at identificere potentielle risici, men også sin rolle i forvaltningen af ​​dem.
  • Forstå, hvad der gør god selskabsledelse, når de vedrører interne kontroller og lære at vurdere de etiske spørgsmål, der kan blive en risiko for en organisation.
  • Lær om revisionsprocessen og de forskellige værktøjer, der kan anvendes under; forstå principperne i revisionen og revisionsprocessen og lære at løse problemer under praksis.
  • Dyk endnu længere ind fagene corporate governance og de etiske spørgsmål, der kan opstå af en organisation.
  • Analysere de finansielle risici, som en organisation kan blive konfronteret med, og deres mulige kilder.
  • Kig på de forskellige alternative risiko styringsværktøjer, deres regnskabssystemer følger og virkningerne af forskellige metoder, som du vil dække.
  • Kig på de risici og fordele ved at bruge informationssystemer, herunder brug af internettet og intranet inden for en organisation, outsourcing og ændringer i leverandør.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus er en værdifuld ressource for alle at studere i retning af CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation.

Krav

Studerende skal have først nået de CIMA operationelle og ledelsesniveau kvalifikationer, før de kan opnå CIMA Professional status.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret Management revisor kan du forvente at tjene en løn omkring £ 32K med yderligere perspektiver, der fører til Financial Controller, Finance Director, og økonomichef.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
150 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date