Hvad er formålet med dette kursus?

Pensum er opdelt i tre enheder; formulering af den finansielle strategi, finansieringsafgørelser og investeringsbeslutninger og projektstyring.

 • Få styr med potentielle strategiske finansielle mål for en organisation og lære om de eksterne og interne faktorer, der kan påvirke den finansielle strategi.
 • Lær de tre centrale beslutninger for økonomisk forvaltning - investering, finansiering og udbytte - og lære mere om forholdet mellem de tre.
 • Lær om aktuelle og nye emner i finansiel og ekstern rapportering, herunder nye regnskabsstandarder og miljømæssige faktorer.
 • Lær at vurdere finansieringsbehov i en organisation, og hvordan man gennemfører mål og strategier, der kan føre til deres gennemførelse, herunder både kortsigtede og langsigtede mål.
 • Lær om de tilgængelige alternative metoder til at opnå de finansieringsbehov, herunder interessenter, investeringer, langfristet gæld og metoder til at udstede værdipapirer og den virkning, at disse beslutninger finansiering kan have på den endelige balancestruktur.
 • Dyk ned driften af ​​fondsbørser, herunder effektivt marked hypotese og hvordan aktiekurserne beregnes.
 • Forstå rolle statskassen funktion og de fordele / ulemper ved at etablere en treasury afdeling i en organisation.
 • Lær at vurdere investeringsvalg, herunder omkostninger, fordele og risici ved bestemte projekter og deres finansielle og strategiske konsekvenser.
 • Kig på fusion, køb og salg som potentielle muligheder, samt exit-strategier og årsagerne bag dem.
 • Få indsigt i de forskellige potentielle investeringsprojekter, hvordan man gennemfører dem, og hvordan man styrer dem, herunder deres post-færdiggørelse revisioner.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus er en værdifuld ressource for alle at studere i retning af CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation.

Krav

Studerende skal have først nået de CIMA operationelle og ledelsesniveau kvalifikationer, før de kan opnå CIMA Professional status.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret Management revisor kan du forvente at tjene en løn omkring £ 32K med yderligere perspektiver, der fører til Financial Controller, Finance Director, og økonomichef.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
150 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date