Hvad er formålet med dette kursus?

Den CIMA Professional - strategisk niveau (E3) kvalifikation er en af ​​tre moduler, der udgør det strategiske niveau af certifikatet. Formålet med E3 kurset er at fremme din viden og færdigheder, så du kan designe og implementere strategier, som kan forbedre ydeevnen af ​​en virksomhed.

  • Lær, hvordan eksterne faktorer, herunder interessenter, samfundet, leverandører og kunder, kan påvirke en organisations strategi.
  • Forstå virkningen af ​​informationssystemer på en organisation, herunder it og internettet.
  • Få styr på de vigtigste elementer i forandringsprocessen, så du kan være med til at rådgive en organisation om, hvordan man håndtere modstand mod forandring, og hvad der kan udløse ændringer i første omgang.
  • Lær at rådgive om, anbefale og implementere en ændring program og lære ledelsens rolle i forandringsprocessen.
  • Forstå og vurdere processen med strategiudvikling, herunder strategiformulering, de forskellige strategiske muligheder, de forskellige organisatoriske strukturer og den rolle, direktører i processen.
  • Vurdere de forskellige værktøjer og teknikker, kvalitative og kvantitative, som inden strategi udviklingsprocesser, herunder trendanalyser, modellering og Delphi-metoden.
  • Få indsigt i de relevante kontrolmetoder og være i stand til at anbefale dem i henhold til den strategi, gennemføres.
  • Lær at anbefale løsninger på problemer står indenfor performance management situationer og være i stand til at vurdere alternative modeller for performance management, såsom balanced scorecard.
  • Boost din rådgivning færdigheder og lære at kompetent anbefale ændringer i informationssystemer, når en organisations strategi ville drage fordel af ændringen.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus er en værdifuld ressource for alle at studere i retning af CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation, eller enhver virksomhed professionelt udseende at opnå færdigheder i virksomhedens strategi.

Krav

Studerende skal have først nået de CIMA operationelle og ledelsesniveau kvalifikationer, før de kan opnå CIMA Professional status.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret økonomichef kan du forvente at tjene en løn omkring £ 37K med yderligere perspektiver, der fører til Financial Controller, Finance Director, og økonomichef.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
150 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date