Read the Official Description

Hvad er formålet med dette kursus?

F1 Financial Operations Kurset dækker en af ​​de ni enheder, der udgør den prestigefyldte CIMA Professional Chartered Management konto kvalifikation. Det vil introducere dig til mange vigtige finansielle principper inden virksomhedsregnskaber.

  • Forstå de forskellige typer af skat, som kan anvendes til en indbygget virksomhed, herunder direkte skat på virksomhedens handel overskud og indirekte skatter indsamlet af virksomheden og lære om administrationen af ​​dem.
  • Identificer situationer, hvor udenlandske skatteforpligtelser (rapportering og produktansvar) kan opstå og metoder til at lindre udenlandsk skat og få yderligere indsigt i beskatning medarbejder.
  • Forstå behovet for registrering og vigtigheden af ​​at overholde selvangivelse og betalingsfrister.
  • Lær at forberede selskabsskat beregninger og føle sig trygge i udførelsen af ​​dem.
  • Forstå hvorfor der er behov regulerer bogføring og regnskabsrapportering; lære rolle den eksterne revisor, de centrale elementer i en revisionsrapport, og hvorfor præcis og dybtgående regnskabsaflæggelse svarer til bedste praksis.
  • Forstå CIMA etiske regler for professionelle regnskabskyndige med relation til information rapportering, livsforsikrings- og skattemæssige aktiviteter i en bogholder, så du kan anvende den viden i dit fremtidige job position.
  • Lær at forberede fuld årsregnskab for en enkelt virksomhed og koncernregnskab for en gruppe.
  • Lær om internationale standarder og regnskabsregler og hvordan man anvender dem til en række spørgsmål, som du vil blive konfronteret med i løbet af din karriere

Hvem er det beregnet til?

For alle, der ønsker at øge deres finansielle Operations viden, ekspertise og tillid.

Krav

Der findes ingen officielle forudsætninger for kurset anbefaler vi de studerende til at holde CIMA Certificate i Business Accounting eller tilsvarende.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret Finance Manager kan du forvente at tjene en løn omkring £ 37K med yderligere perspektiver, der fører til Financial Controller, Finance Director, Finance og Administration Manager.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program taught in:
Engelsk

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
150 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date