Hvad er formålet med dette kursus?

E1 Enterprise operationer kursus dækker en af ​​de ni enheder, der udgør den prestigefyldte CIMA Professional Chartered Management konto kvalifikation.

  • Få indsigt i den sociale, politiske og økonomiske kontekst af erhvervslivet, herunder fremkomsten af ​​store økonomier i hele verden, det er vigtigt at offshoring og outsourcing og virkningerne af den internationale makroøkonomiske udvikling på en organisations konkurrencepræget miljø.
  • Forstå forholdet mellem intern og ekstern styring af en organisation.
  • Forstå værdien af ​​information og årsagen til den øgede afhængighed af informationssystemer set af organisationer over hele verden, samt hvordan disse informationssystemer transformerer de teknologiske landvindinger.
  • Lær at løse problemer, der kan opstå samtidig gennemføre informationssystemer, og hvordan man kan administrere oplysninger systemaktiviteter med hensyn til den bredere organisation, herunder omkostninger, fordele, sikkerhedsspørgsmål og systemet overgangen metoder.
  • Lær om de forskellige metoder til kvalitetsmåling og hvordan man gennemfører en kvalitet program.
  • Udforsk begrebet markedsføring, definere begrebet og variationen i markedsføring miljø, samt de forskellige teorier om forbrugeradfærd.
  • Forstå sammenhængen mellem markedsundersøgelser, segmentering, positionering og målretning og lærer at anvende forskellige værktøjer inden for hver sektion af blandingen.
  • Forklare rolle branding og brand equity i en organisation marketingstrategi.
  • Lær mere om den rolle, Human Resources i en organisation, dets funktioner og hvordan afdelingen kan bidrage positivt til en virksomheds succes

Hvem er det beregnet til?

Enhver, der ønsker at forbedre deres ledelse regnskabsmæssige kompetencer.

Krav

Der findes ingen officielle forudsætninger for at tage dette kursus, men for at tage eksamen, vil de studerende nødt til at holde CIMA Certificate i Business Accounting eller tilsvarende.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret Management revisor kan du forvente at tjene en løn omkring £ 32K med yderligere perspektiver, der fører til finansinspektøren, Statsautoriseret revisor, Finance Manager.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
150 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date