Hvad er formålet med dette kursus?

P2 Performance Management kursus bidrager til virkeliggørelsen af ​​CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation.

 • Forstå konsekvenserne af omkostninger og indtægter, med hensyn til prissætning og produkt. Lær principperne for beslutningstagning og forstå de spørgsmål konflikt, der kan opstå under beslutningsprocesser, og hvordan man kan håndtere dem effektivt.
 • Lær at analysere prissætning og produkt kortsigtede beslutninger, og hvordan usikkerhed og risiko kan påvirke beslutningsprocesser modeller ved hjælp CVP analyse.
 • Få styr på prisstrategi, og forstå de økonomiske konsekvenser, der er involveret, herunder profitmaksimering, markedet skimming og produktpakker.
 • Lær at vurdere teknikker til analyse og styring af omkostninger for at sikre konkurrencemæssig fordel. Sammenligne og kontrast funktionel omkostningsanalyse og værdi analyse.
 • Lær at forberede udgifter til kvalitetsrapporter, og forstå og anvende de centrale elementer i Pareto-analyse.
 • Forstå principperne, der bidrager til brugen af ​​budgetter i kontrol, herunder begrebet ansvar regnskab og de forskellige kontrollerbare og ukontrollerbare omkostninger, der kan opstå.
 • Lær at vurdere præstationsfremmende hjælp budgetter, ved hjælp af forholdet analyse, "hvad nu hvis" scenarier og ved hjælp af både faste og fleksible budget rapporter.
 • Anvend din viden om budgetter i kontrol til mere forskelligartede ledelsesmæssige spørgsmål.
 • Lær mere om strukturen af ​​en organisation, og de konsekvenser, det har på ansvar regnskab.
 • Påfør beslutningsprocessen viden, du har erhvervet til scenarier er egnede til omkostningerne center ledere og investeringer lederne.
 • Få indsigt i de konsekvenser, der kan opstå som følge af opdelingen af ​​en organisation i ansvarscentre.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus vil være meget gavnligt for dig, hvis du ønsker at tilføje praktiske performance management færdigheder til dit CV eller portefølje af færdigheder.

Krav

Studerende skal have først nået de CIMA operationelle kvalifikationer, før de kan gå videre til CIMA Management Level træning.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret Management revisor kan du forvente at tjene en løn omkring £ 32K med yderligere perspektiver, der fører til Financial Controller, Finance Director, Finance og Administration Manager.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
150 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date