Read the Official Description

Hvad er formålet med dette kursus?

F2 Financial Management kursus er en af ​​ledelsesniveau trio af kurser mod CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation.

  • Lær at forberede fuldt koncernregnskabet for enkeltvirksomheder og grupper.
  • Forstå principperne for regnskab for kapital ordninger og se på valutakurser og de ændringer, der kan opstå, herunder forskellen mellem balancedagens kurs og historiske rente metoder.
  • Lær, hvordan principperne for regnskab kan relateres til regnskabsmæssige spørgsmål af aktuel interesse, herunder de problemer, udholdt af profit måling omstændigheder, når hæk finansiering og amortiseret kostpris er passende, og spørgsmål vedrørende pensionsordninger.
  • Lær at producere et forhold analyse fra regnskaber og deres dokumentation, som omfatter fortolkningen af ​​regnskabsmæssige nøgletal og begrænsningerne i denne type analyse, som f.eks sammenligneligheden af ​​virksomheder og regnskabspraksis.
  • Lær at analysere regnskabet, herunder hvordan at evaluere performance og position, baseret på de oplysninger der findes i de erklæringer.
  • Få styr med moderne udvikling i finansielle og ikke-finansielle rapportering, herunder konvergens mellem IFRS og US GAAP (samt forståelse af de forskelle, som de besidder), miljømæssige og sociale regnskabsmæssige spørgsmål og menneskelige ressourcer regnskabsmæssige.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus vil være meget gavnligt for dig, hvis du ønsker at tilføje finansielle lederevner til dit CV eller portefølje af færdigheder.

Krav

Studerende skal have først nået de CIMA operationelle kvalifikationer, før de kan gå videre til CIMA Management Level træning.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Som en kvalificeret Management revisor kan du forvente at tjene en løn omkring £ 32K med yderligere perspektiver, der fører til Financial Controller, Finance Director, og økonomichef.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program taught in:
Engelsk

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
150 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date